Kiinteä mäntäkompressori ABAC

Kiinteät. Äänivaimennetut, hihnavetoiset mäntäkompressorit valurautaisella sylinterilohkolla. Hidaskäyntinen hihnavetoinen öljyvoideltu moottori. Käyttövarma ja hyvin tasapainotettu malli, tehokas jäähdytys ja korkea toiminta-aste. Aggregaatissa on painekatkaisimen ohjaama elektroninen kuormituksen kevennysventtiili, jonka ansiosta kompressori voi käynnistyä ilman vastapainetta sylintereissä. V… Lue lisää tuotteesta Kiinteä mäntäkompressori ABAC

1 854 € 1 495,16 € ALV 0 %

Toimitusaika n. 1-2 viikkoa

Osamaksulla alk. 42 € /kk  

Tuotekoodi: 183980200

Toimitus alkaen 29 € -
Toimitustavat  

Kiinteät. Äänivaimennetut, hihnavetoiset mäntäkompressorit valurautaisella sylinterilohkolla. Hidaskäyntinen hihnavetoinen öljyvoideltu moottori. Käyttövarma ja hyvin tasapainotettu malli, tehokas jäähdytys ja korkea toiminta-aste. Aggregaatissa on painekatkaisimen ohjaama elektroninen kuormituksen kevennysventtiili, jonka ansiosta kompressori voi käynnistyä ilman vastapainetta sylintereissä. Varustettu jälkijäähdyttimellä ja automaattisella ylikuormitussulakkeella. Palautetaan manuaalisesti. Soveltuu korjaamoihin ja työpajoihin.

Toimitukseen sisältyy sähkömoottori - kotelointiluokka IP 44, sisäänrakennettu paineilmasäiliö, liitäntäkaapeli, painekytkin, varoventtiili, painemittarit painesäiliöille ja lähtevälle ilmalle sekä säädin ja pikaliitin.

Kompressoriyksikkö: B2800B/2-vaihe
Moottorijännite: 230 V 1-vaihe
Sulake (hidas): 16 A
Tuotto ilman vastapainetta: 320 l/min
Tuotto vastapaineella*: 240 l/min
Maks. työpaine: 10 Baaria
Ilmasäiliön tilavuus: 27 l
Äänitaso: 65 dB (A)
Moottoriteho: 2.2 (3.0) kW (hk)
Kompressorin pyörintänopeus: 1570 r/min
P × L × K: 780 mm x 470 mm x 960 mm
Paino: 87 kg

Tuotteella ei ole yhtään arvostelua

Ole ensimmäinen joka arvostelee tämän tuotteen!

Yhteystietojasi ei julkaista.