Kiinteistön tehopesu, 5 l, Bionordic ūüôā

  • Kasvi√∂ljypohjainen koostumus
  • Biohajoava
  • Riittoisa tiiviste

Bionordic kiinteistön tehopesu poistaa tehokkaasti orgaanista likaa, rasva- ja öljylikaa, eläinperäistä likaa ja mikrobikasvustoja. Aine soveltuu kaikille rakennusmateriaaleille ja sitä voidaan käyttää myös sisätiloissa kaikille vettä kestäville koville pinnoille. Lue lisää >>

35,50

28,63 alv 0 %

Heti omassa varastossa! Kun tilaat nyt, lähetämme huomenna

Tuotetta ostettavissa enintään X kpl

Vertaile

Yli 95 € tilauksiin ilmainen toimitus!

Toimitus alkaen 4,90 €

Kiinteistön tehopesu on nimensä mukaisesti tehokas liuotin joka on koostumukseltaan kasviöljypohjainen. Käyttäjä- ja materiaaliturvallinen pesuaine soveltuu kiinteistöjen ulko- ja sisäpintojen puhdistukseen (katot, rännit, ulkoseinät, terassit, markiisit, pihakivetykset, aidat, varastot yms.).

Bionordic kiinteistön tehopesu poistaa tehokkaasti orgaanista likaa, rasva- ja öljylikaa, eläinperäistä likaa ja mikrobikasvustoja. Aine soveltuu kaikille rakennusmateriaaleille ja sitä voidaan käyttää myös sisätiloissa kaikille vettä kestäville koville pinnoille. Biohajoava. Silikonivapaa.

Käyttöohje:

Katon pesu:

Poista katolta lehdet ja muu mahdollinen irtoaines ennen aineen levitt√§mist√§ vaikka painepesurilla, lehtipuhaltimella tai harjaamalla. Levit√§ Tehopesuliuos m√§rk√§√§n pintaan, k√§sitelt√§v√§lle alueelle vaikka matala-painekannulla. √Ąl√§ anna aineen kuivua pest√§v√§lle pinnalle ja v√§lt√§ kuumia pintoja. Ei saa k√§ytt√§√§ suorassa auringonpaisteessa. Anna vaikuttaa 5-10 min, huuhtele pinta esim. painepesurilla. Voit lis√§t√§ pesutuloksen tehoa harjaamalla kohteen pinnan. Painepesurilla ty√∂stett√§ess√§ pid√§ huolta, ett√§ vesi ei p√§√§se valumaan rakenteisiin.

Muut vettä kestävät kiinteistön ulkopinnat:

Poista isommat roskat alueelta, levit√§ Tehopesuliuos kohteen pintaan. Anna vaikuttaa 5-10 min. K√§yt√§ harjaa/sient√§ tarvittessa, huuhtele pinta. Muut vett√§ kest√§v√§t kiinteist√∂n sis√§pinnat: Levit√§ Tehopesuliuos kohteen pintaan. Anna vaikuttaa 2-5 min. K√§yt√§ harjaa/sient√§ tarvittessa, huuhtele pinta. Sopii my√∂s kangaspintojen puhdistamiseen. Pitk√§aikaisen suojan mikrobikasvustoja vastaan saat kun puhdistuksen j√§lkeen k√§sittelet pestyt kuivat pinnat BIONORDIC SAMMAL-, LEV√Ą- JA HOMETUHOLLA.

Laimennus:

  • Kevyt lika, matalapaine- ja k√§sinpesussa 1:30-1:80. Korkeapainepesu 1:20-1:50. - Vaikea lika 1:10
  • Voimakkaasti likaantuneet kohteet saattavat vaatia uusintak√§sittelyn, vahvemman annostuksen tai pidemm√§n vaikutusajan.

Tuotteella ei ole yhtään arvostelua

Ole ensimmäinen joka arvostelee tämän tuotteen!

UUTTA! Voit lisätä nyt myös kuvia kaikkien ihasteltavaksi (vapaaehtoinen)
Voit lisätä yhden tai useamman kuvan. Lähettämällä kuvan, annat meille oikeuden käyttää kuvaa markkinoinnissa ja sosiaalisessa mediassa.

Yhteystietojasi ei julkaista.

Tuotekoodi: 20-91458

Pakkauskoko: 5 L

Vertailuhinta: 7,10 € / L

Muut tuotteet samassa ryhmässä

EAN-koodi: 4740020101672

Muut asiakkaat ostivat myös

‚Äļ