Klapisirkkeli 405 mm, Jonköping ūüôā

Tehoa ja nopeutta puiden pätkimiseen!

Ale -25%
Asiakkaan kuva
Tätä tuotetta jäljellä alle 20 kpl.
Toimi heti!
√ó
 • Tehokas 2000 W moottori
 • Klapin mitalle oma ohjuri
 • Erinomaiset turvavarusteet

Reipas sähkötoiminen sirkkeli tehokkaalla moottorilla. Pätki polttopuut helposti hyvin turvaominaisuuksin varustetulla Jonköping sirkkelillä! Lue lisää >>

Säästä
100 ‚ā¨

299
norm. 399
241,13 alv 0 %

Heti omassa varastossa! Kun tilaat nyt, lähetämme maanantaina

Tuotetta ostettavissa enintään X kpl

Lisää tuote vertailukoriin

Toimitetaan perille, laske rahdin hinta:

Klapisirkkeli suurella 405 mm terällä ja tehokkaalla 2000 W sähkömoottorilla nostaa pätkimisen nopeuden uudelle tasolle. Useilla uusilla turvallisuutta parantavilla ratkaisuilla oleva kone on on helppo ja kätevä käyttää. Terä pysyy koko sahauksen piilossa ja itse sahaustapahtuma tapahtuu piilossa suojaten käyttäjää.

Sirkkeliin mahtuu pölkyt ja oksat joiden maksimipaksuus on 135 mm. Pidemmätkin rungot tukeutuvat hyvin liikkuvan heilurikelkkaan, sen päästä avattavalla lisätuella. Myös klapien katkaisupituudelle on oma säädettävä ohjurinsa, jolloin tavarasta tulee tasalaatuista ja aina pesään sopivaa.

Suuri 405 mm terässä on 32 leikkaavaa hammasta. Suuri kehä poistaa hyvin purua eikä terä kuumene liikaa, joten se suoriutuu hyvin kaikentyyppisitä puulajeista. Toimituksessa on terän alle sijoitettava suulake johon voit liittää myös erillisen puruimurin pölynpoistoa varten.

Kone toimitetaan osissa. Paketissa on mukana kaikki tarpeellinen koneen kasaukseen. Muista tilata erikseen myös tarvitsemasi jatkojohto, ellei sitä nurkista löydy jo valmiina.

Ominaisuudet:

 • Puun halkaisija max. 135 mm
 • Teho 2200 W
 • Ter√§n koko: 405 mm √ó 3,2 mm x 30 mm
 • Ter√§n hammastus: 32 hammasta
 • Liit√§nt√§ puruimurille
 • Turvallinen: py√∂riv√§ ter√§ on jatkuvasti suojattuna
 • Paino: 43 kg
 • Koko kasattuna: Lev. 105, Kork. 104, Syv. 90 cm

  Pauliina K. 08.02.2024

Hyvä ja riittävä meille. Tehdään itse aina saunapuut ja takkapuut harvennuksesta tulevista pienistä rungoista.

  Jarkko K. 14.09.2023

Laatu yllätti positiivisesti ja ranka katkeaa hyvällä tahdilla. Ei ole paluuta enää moottorisahalla pätkimiseen kun on tällainen. Eipä tällä tukkeja katkota mutta tiedoissa kerrotaankin maksimipaksuudeksi tuo 135 mm. Hyvä kone siis kaikin puolin hintaisekseen.

  J + P M. 12.08.2023

On varmaankin turvallinen käytössä. Sillä ei todellakaan voi käsiään katkoa.
Oli todella vaikea kasata.
Jos olet kasannut huonekaluja ja koneita, niin sitten saattaa kärsivällisyytesi riittää... Olisi hyvä lisätä sinne mainosteksteihin, että moottori on kiinnitetty jalustaan, mutta kaiken muun kokoaminen jää vastaanottajalle. Osa ohjevihkon valokuvista on niin tummia, ettei niistä saa mitään apua. Nettiin kokoamisohjeet. Ja siitä tieto ohjevihkoon. Kiitos.
Onneksi ruuvit yms. on kiinni aina oikeassa osassa. Yksi mutteriavain oli lähetyksessä. Lisäksi sinulta tulee löytyä ristipää meisseli, jakoavain, kuusiokoloavain... ainakin.
Minulta naisihmiseltä kasaamiseen ja ihmettelyyn meni n. 5 tuntia. Sitten testasin mitä tapahtuu kun virran laittaa. Moottori toimii hyvällä äänellä, mutta terä ottaa suojukseen liikaa kiinni. Metelöi. Siispä joku päivä puran sen rakkineen ja yritän saada terän vähän vasemmalle.
Suosittelen laittamaan vasemmalle jalkoihin painoa tai kiinnittämään koneen laajempaan levyyn, alustaan, koska moottori on niin oikealla, että on aika kiikkerä.

  Leila 21.10.2023

Kuten aiempi on jo kommentoinut, niin ohjeet ovat täysin älyttömät, koska valokuvat ovat tummia, jolloin niistä ei saa mitään selvää. Näin ollen joudut maallikkona jopa arvailemaan, että minkä osan tulisi mennä mihinkin. Eikö oikeasti voi valmistajalta saada esim. nettiin ohjeita värillisillä kuvilla, jotka voisi vaikka itse tulostaa? Sirkkeli vaikuttaisi varmaan noin muutoin ihan pätevältä laitteelta.


UUTTA! Voit lisätä nyt myös kuvia kaikkien ihasteltavaksi (vapaaehtoinen)
Voit lisätä yhden tai useamman kuvan. Lähettämällä kuvan, annat meille oikeuden käyttää kuvaa markkinoinnissa ja sosiaalisessa mediassa.

Yhteystietojasi ei julkaista.


Muut asiakkaat ostivat myös

‚Äļ