Koti

Täältä löydät kaikki tuotteet, joita tarvitset kotiisi ja sen ylläpitoon: mm. autotallit, katokset, kevytpeitteet, hiekoittimet, lumikolat, lapiot ja lumilingot. Katso myös esimerkiksi höyrypesurit, keskuspölynimurit ja tekstiilipesurit, joilla voit helpottaa arkeasi! Luksusta terassille tuo ulkoporeallas, jonka valmistaa räätälöidysti suomalainen Novitek.

Suosituimpia tuotteita tästä tuoteryhmästä

Laaja valikoima


Mikä olisikaan helpompaa kuin tilata kaikki tarvittava kotiin netistä! Virtasenkaupan verkkokaupasta löydät kaiken tarvittavan niin kotisi sisätiloihin kuin pihallekin. Kiinnostaako esimerkiksi aurinko- tai tuulienergian hyödyntäminen vai haetko kenties turvallisuutta kotiisi? Onko muutto edessä ja tarvitset muuttolaatikoita? Suojaa ajoneuvosi ja koneesi katoksen / tallin tai peitteiden avulla, valaise niin ulko- kuin sisätilat ja pidä kotisi ja pihasi puhtaana pesu- ja siivoustarvikkeiden avulla. Myös lapsille löytyy runsaasti leluja, vaatteita ja tarvikkeita, joita et muualta löydä! Lisäksi voit ostaa edullisesti mm. ikkunatarvikkeita, lukkoja, mattoja, metallinpaljastimia, ovitarvikkeita, rakennuskiinnikkeitä, sähkötarvikkeita sekä muita kodinkoneita, tarvikkeita ja työkaluja.

Jokaiseen vuodenaikaan


Varsinkin kesällä hyönteisansat ja tuholaiskarkottimet ovat tarpeellisia niin kotipihalla kuin mökilläkin. Kesää varten löydät myös tarvikkeet polkupyöräilyyn sekä mökille ja harrastuksiin. Erilaiset taloustavarat ovat hyödyllisiä niin mökillä kuin kesäisellä retkelläkin. Lisäksi tuuletin on välttämätön varuste kesäisin. Muistathan pitää huolta myös terassista sekä ulkokalusteista, jotta terassilla viihtyvät niin vieraat kuin kotiväkikin. Terassin hoitoon meiltä löytyy tehokas terassin ja ulkokalusteiden pesuaine. Laadukas ja kotimainen ulkoporeallas tuo lisäarvoa ja arjen luksusta pihallesi tai terassillesi. Tutustu laajaan ulkoporeallas valikoimaamme täältä. Virtasenkauppa on myös veneilijän verkkokauppa: tarvitsitpa sitten perämoottoria, tarvikkeita soutuveneeseen, pesu- ja hoitotuotteita tai sähkötarvikkeita veneeseen, Virtasenkaupasta saat tilattua veneilyyn liittyviä tarvikkeita nopeasti ja helposti. Talvisin tarvitaan puolestaan hiekoitinta pihan hiekoittamiseen, lumityöt hoituvat kolan, lapion ja lumilingon avulla, pilkkijä tarvitsee jääkairaa ja vilukissa lämmitintä.

Turvallinen, viihtyisä ja toimiva koti Virtasenkaupan tuotteiden avulla


Asiakaspalvelumme on olemassa juuri sinua varten ja autamme erittäin mielellämme kaikissa sinua askarruttavissa kysymyksissä. Tilaa kätevästi nettikaupasta ja muistithan, että yli 50 euron ostoissa on ilmainen toimitus. Katso mahtavat tarjouksemme ja tilaa verkosta jo tänään!