Kuulosuojaimet Sport Bull's eye Musta, Peltor 🙂

  • Metsästykseen ja urheiluammuntaan
  • Vähentää melutasoa jopa 28 dB
  • Viistetty kupu parantaa osumatarkkuutta

3M™ PELTOR™ Bull's Eye™ I -kuulonsuojaimet tarjoavat tehokasta melunvaimennusta metsästykseen ja ampumaurheiluun. Testattu EN 352-2:2020 -standardin mukaisesti, nämä kuulonsuojaimet vähentävät melutasoa jopa 28 dB, varmistaen optimaalisen suojan kuuloillesi.

Metallinen päälakisanka on pehmustettu, pitäen puristusvoiman tasaisena koko päivän ajan. Viistetty kuvu suojaa kiväärin perän kosketuk… Lue lisää >>

38

30,65 alv 0 %

Saatavuusarvio: 3-5 arkipäivää

Tuotetta ostettavissa enintään X kpl

Lisää tuote vertailukoriin

Yli 95 € tilauksiin ilmainen toimitus!

Toimitus alkaen 4,90 €

3M™ PELTOR™ Bull's Eye™ I -kuulonsuojaimet tarjoavat tehokasta melunvaimennusta metsästykseen ja ampumaurheiluun. Testattu EN 352-2:2020 -standardin mukaisesti, nämä kuulonsuojaimet vähentävät melutasoa jopa 28 dB, varmistaen optimaalisen suojan kuuloillesi.

Metallinen päälakisanka on pehmustettu, pitäen puristusvoiman tasaisena koko päivän ajan. Viistetty kuvu suojaa kiväärin perän kosketukselta, mikä parantaa osumatarkkuutta ja lisää käyttömukavuutta.

Leveät ja joustavat geeli- ja vaahtomuovipehmusteet takaavat optimaalisen tiivistyksen ilman epämukavaa puristusta, mahdollistaen pitkäaikaisen käytön. Kuulonsuojaimet ovat saatavana sekä vihreänä että mustana, sulautuen helposti ympäristöönsä.

Taittuva päälakisanka tekee näistä kuulonsuojaimista kätevät säilyttää taskussa tai laukussa, kun niitä ei tarvita. Huolehdi kuulosi suojauksesta valitsemalla 3M™ PELTOR™ Bull's Eye™ I -kuulonsuojaimet – kestävät, mukavat ja suorituskykyiset metsästyshetkiisi ja ampumaurheiluun.

  • Vähentää melutasoa jopa 28 dB, testattu EN 352-2:2020 -standardin mukaisesti
  • Tarkoitettu käytettäväksi metsästyksen ja urheiluammunnan yhteydessä
  • Pehmustettu metallinen päälakisanka pitää puristusvoiman tasaisena koko päivän, varmistaen luotettavan kuulonsuojauksen
  • Viistetty kuvu erityismuotoilulla, joka estää kosketuksen kiväärin perään ja parantaa osumatarkkuutta
  • Leveät ja joustavat geeli- ja vaahtomuovipehmusteet takaavat optimaalisen tiivistyksen ja mukavuuden
  • Vaihdettavat pehmusteet ja vaahtomuovireunukset saatavana hygieniasarjana
  • Taittuva päälakisanka helpottaa säilytystä taskussa tai laukussa

Tuotteella ei ole yhtään arvostelua

Ole ensimmäinen joka arvostelee tämän tuotteen!

UUTTA! Voit lisätä nyt myös kuvia kaikkien ihasteltavaksi (vapaaehtoinen)
Voit lisätä yhden tai useamman kuvan. Lähettämällä kuvan, annat meille oikeuden käyttää kuvaa markkinoinnissa ja sosiaalisessa mediassa.

Yhteystietojasi ei julkaista.