Ladattava led-valaisin ūüôā

Ladattava led-valo / taskulamppu / työvalo

Monipuolinen kohde- ja ty√∂valolla varustettu akkuk√§ytt√∂inen led-valaisin. Tehokas led-valo soveltuu k√§ytett√§v√§ksi niin kotona kuin ty√∂pajallakin ja se on n√§pp√§r√§ apuri my√∂s esimerkiksi veneell√§, retkeilless√§ tai m√∂kill√§. Vahvalla kumimaisella materiaalilla p√§√§llystetty led-taskulamppu on iskunkest√§v√§ ja se siet√§√§ my√∂s hyvin vett√§ sek√§ esimerkiksi √∂l… Lue lis√§√§ >>

Säästä
10 ‚ā¨

34
norm. 44
27,42 alv 0 %

Heti omassa varastossa! Kun tilaat klo 13 mennessä, lähetämme tänään

Vertaile

Yli 95 € tilauksiin ilmainen toimitus!

Toimitus alkaen 4,90 €

Ladattava led-valo / taskulamppu / työvalo

Monipuolinen kohde- ja työvalolla varustettu akkukäyttöinen led-valaisin. Tehokas led-valo soveltuu käytettäväksi niin kotona kuin työpajallakin ja se on näppärä apuri myös esimerkiksi veneellä, retkeillessä tai mökillä. Vahvalla kumimaisella materiaalilla päällystetty led-taskulamppu on iskunkestävä ja se sietää myös hyvin vettä sekä esimerkiksi öljyä. Led-työvalaisimen pohjassa on kiinnitystä helpottava magneetti, mikä mahdollistaa työvalon kiinnityksen mihin tahansa metallipintaan. Led-taskulamppu toimii siis erinomaisesti vaikkapa konepeltivalona.
Ladattava led-valaisin on varustettu kahdella valonlähteellä, päässä olevalla kohdevalolla sekä runkoon sijoitetulla työvalolla ja valaisin voidaan ladata joko verkkovirtalaturilla tai auton tupakansytytinlaturilla (12 V).
Toimitukseen sisältyy sekä tupakansytytinlaturi että muuntajalla varustettu verkkovirtalaturi.

  • Valonl√§hde: 30 LEDi√§ rungossa ja 6 LEDi√§ p√§√§ss√§
  • Toiminta-aika: 3-4 h
  • Latausaika: 6 h
  • Akku: 3.6 V, 900 mAh, NiMH
  • Mitat: √ė 70 x 250-380 mm
  • Paino: 88 g  Antero N. 21.12.2021

  Hannu T. 25.02.2021

UUTTA! Voit lisätä nyt myös kuvia kaikkien ihasteltavaksi (vapaaehtoinen)
Voit lisätä yhden tai useamman kuvan. Lähettämällä kuvan, annat meille oikeuden käyttää kuvaa markkinoinnissa ja sosiaalisessa mediassa.

Yhteystietojasi ei julkaista.


Muut asiakkaat ostivat myös

‚Äļ