Ale -23%
Asiakkaan kuva

Ladattava led-valaisin

Ladattava led-valo / taskulamppu / työvalo

Monipuolinen kohde- ja työvalolla varustettu akkukäyttöinen led-valaisin. Tehokas led-valo soveltuu käytettäväksi niin kotona kuin työpajallakin ja se on näppärä apuri myös esimerkiksi veneellä, retkeillessä tai mökillä. Vahvalla kumimaisella materiaalilla päällystetty led-taskulamppu on iskunkestävä ja se sietää myös hyvin vettä sekä esimerkiksi öl… Lue lisää >>

Vertaile

Saatavuusarvio: Heti varastossa

Tuotekoodi: ENGNE00358

Yli 95 € tilauksiin ilmainen toimitus!

Toimitus alkaen 4,90 € -
Toimitustavat  

Katso myös muut tuotteet ryhmässä Taskulamput

Ladattava led-valo / taskulamppu / työvalo

Monipuolinen kohde- ja työvalolla varustettu akkukäyttöinen led-valaisin. Tehokas led-valo soveltuu käytettäväksi niin kotona kuin työpajallakin ja se on näppärä apuri myös esimerkiksi veneellä, retkeillessä tai mökillä. Vahvalla kumimaisella materiaalilla päällystetty led-taskulamppu on iskunkestävä ja se sietää myös hyvin vettä sekä esimerkiksi öljyä. Led-työvalaisimen pohjassa on kiinnitystä helpottava magneetti, mikä mahdollistaa työvalon kiinnityksen mihin tahansa metallipintaan. Led-taskulamppu toimii siis erinomaisesti vaikkapa konepeltivalona.
Ladattava led-valaisin on varustettu kahdella valonlähteellä, päässä olevalla kohdevalolla sekä runkoon sijoitetulla työvalolla ja valaisin voidaan ladata joko verkkovirtalaturilla tai auton tupakansytytinlaturilla (12 V).
Toimitukseen sisältyy sekä tupakansytytinlaturi että muuntajalla varustettu verkkovirtalaturi.

  • Valonlähde: 30 LEDiä rungossa ja 6 LEDiä päässä
  • Toiminta-aika: 3-4 h
  • Latausaika: 6 h
  • Akku: 3.6 V, 900 mAh, NiMH
  • Mitat: Ø 70 x 250-380 mm
  • Paino: 88 g

Syksyn ALE on täällä - katso tuotteet!

UUTTA! Voit lisätä nyt myös kuvia kaikkien ihasteltavaksi (vapaaehtoinen)
Voit lisätä yhden tai useamman kuvan. Lähettämällä kuvan, annat meille oikeuden käyttää kuvaa markkinoinnissa ja sosiaalisessa mediassa.

Yhteystietojasi ei julkaista.


  Hannu T. 25.02.2021

  Tämän tuotteen ostajat tilasivat myös näitä