Lämmitysuuni Autobar Automat 750 12 V, sis. alumiinisen ruokalaatikon 🙂

Säästä
11 €

158
norm. 169
127,42 alv 0 %

Heti maahantuojan varastossa! Kun tilaat nyt, lähetämme huomenna

Ilmainen toimitus

Tuotetta ostettavissa enintään X kpl

AutoBar® on suunnitelu sinulle, jolle auto, työkone tai muu ajoneuvo on työpaikka. Ruokalaatikoiden lämmittäjä sopii hyvin henkilöille, jotka tekevät pitkää työpäivää rakennuksilla, joilla on epätavalliset työajat tai jotka noudattavat erikoisruokavaliota. Ja kaikille muille, jotka arvostavat kotiruoan korkeammalle kuin huoltoasemien tai kioskien tarjonnan.

AutoMat® on tukevarakenteinen ja valmistettu tummanharmaasta lämpömuovista. Uunin pohja on alumiinia. Jokaisessa ruokalaatikkopaikassa on merkkivalollinen virrankatkaisija. Mukana on liitäntäkaapeli 1,2 metriä. Varustettu pistokeliitännällä tupakansytyttimeen. Mukana ruokalaatikko/laatikot alumiinista.

Täytä kätevät laatikot ruoalla, liitä ruokalaatikonlämmittäjä tupakansytyttimeen ja ruokasi lämpiää ajaessasi. Lämmitysaika on noin 30 minuuttia riippuen ruoasta ja sen määrästä. Kulutus on noin 50 wattia per ruokalaatikkopaikka.

Ulkomitat 170 x 100 x 230 mm.

Tuotteella ei ole yhtään arvostelua

Ole ensimmäinen joka arvostelee tämän tuotteen!

UUTTA! Voit lisätä nyt myös kuvia kaikkien ihasteltavaksi (vapaaehtoinen)
Voit lisätä yhden tai useamman kuvan. Lähettämällä kuvan, annat meille oikeuden käyttää kuvaa markkinoinnissa ja sosiaalisessa mediassa.

Yhteystietojasi ei julkaista.

Muut asiakkaat ostivat myös

›