Valvontakamera TrailerCam 5D, Luda
Valvontakamera TrailerCam 5D, Luda (1345201200)

Tuotekoodi: 1345201200

TrailerCam 5D valvontakamera traileriin tai hevoskuljetusautoon

TrailerCam 5D on erityisesti hevoskuljetuskalustoa varten suunniteltu langaton kamerajärjestelmä. Järjestelmään voidaan liittää yhteensä jopa neljä kameraa, joita on kaikkia mahdollista valvoa mukana tulevalta 5" LCD-näytöltä.
Trailerin / kuljetusauton takaosaan voidaan tarvittaessa asentaa toinen kamera ja käyttää sitä peruutuskamerana. Kamerajärjestelmän korkealaatuinen 120° laajakulmalinssi sekä ainutlaatuinen lähetystekniikka varmistavat tasokkaan ja häiriöttömän videolähetyksen.
Tehokkaalla pimeänäkötoiminnolla varustetulla kameralla voit seurata eläintesi hyvinvointia vaativissakin valaistusolosuhteissa.

- Vahva ja vesitiivis rakenne takaa pitkän käyttöiän
- Suojausluokka: IP66
- Kameran virtajohdon pituus on 3 m, joten kamera tulisi sijoittaa enintään 3 metrin päähän sopivasta virtalähteestä
- Virtalähteenä voidaan käyttää esimerkiksi perävaunun valonlähdettä
- FlexiPack akkupaketin ansiosta et tarvitse kameralle erillistä virtalähdettä eikä sitä tarvitse kiinnittää pysyvästi.
- FlexiPack mahdollistaa kameran asennuksen melkeinpä mihin tahansa
- FlexiPackin ladattavassa akussa on 10-15 tunnin toiminta-aika

Kameran ja näytön välinen yhteys toimii radioalloilla, 2,4 GHz taajuudella. Radioaallot joko lävistävät useimmat kohteet tai vaihtoehtoisesti poukkoilevat niiden ympärillä. Signaalit menettävät kuitenkin vahvuuttaan lävistäessään mahdolliset esteet (esimerkiksi ikkunat, seinät yms.) Näköyhteyden ollessa esteetön, kamera ja näyttö pystyvät toimimaan jopa 150 m etäisyydellä toisistaan. Kaikki ajoneuvot ovat kuitenkin erilaisia, joten signaalin laatua kannattaa testata, ennen pysyvää asennusta.

Sisältö:
- Kamera
- 5" LCD-näyttö
- 2 pientä antennia
- Näytön imukuppikiinnike tuulilasiin
- 12 V autolaturi näytölle
- Suoravirtakaapeli näytölle

Linkki käyttöohjeisiin

Lue lisää

413 € 333,06 € ALV 0 %

333,06 € 413 € ALV 24 %

Useita vaihtoehtoja   Siirry tuotesivulle
Toimitus 0 €
Heijastinsuihke eläimille 200 ml - Albedo100, Horse and Pets
Heijastinsuihke eläimille 200 ml - Albedo100, Horse and Pets (278095)

Tuotekoodi: 278095

Valoa heijastava suihke (reflective spray, life paint)

Heijastinspray on suihke, jonka avulla lisäät lemmikkisi turvallisuutta liikenteessä. Heijastinsuihketta suihkutetaan eläimen turkkiin, jonka jälkeen suihkutettu alue näkyy pimeäsä heijastimen tavoin.

Tuote on suunniteltu erityisesti hevosille, koirille, kissoille ja muillekin lemmikeille, jotka liikkuvat joko yksin tai yhdessä sinun kanssasi liikenteessä.

Heijastinspray on valmistettu ainesosista, jotke eivät ärsytä ihoa ja se on näin ollen turvallinen käytössä. Älä kuitenkaan käytä suihketta eläimelle, jonka tiedät olevan yliherkkä esimerkiksi shampoolle tai vastaaville tuotteille. Älä myöskään laita suihketta eläimen päähän tai käytä sitä eläimelle, jolla on esimerkiksi ihorikko tai haavauma.

Heijastava suihke on valoisassa väriltään lähes näkymättömän harmaata ja se lähtee pesussa pois. Tuotetta on saatavilla myös koville pinnoille sekä vaatteisiin.

Lue lisää

23,90 € 19,27 € ALV 0 %

19,27 € 23,90 € ALV 24 %

Heijastinsuihke koville pinnoille 200 ml - Albedo100, Light Metallic
Heijastinsuihke koville pinnoille 200 ml - Albedo100, Light Metallic (278096)

Tuotekoodi: 278096

Heijastava suihke (reflective spray, life paint)

Tämä heijastinspray on suunniteltu kiinteille materiaaleille, kuten esimerkiksi metallille, puulle, muoville, betonille ja muille koville pinnoille. Soveltuu muun muassa polkupyöriin, lastenrattaiden vanteisiin ja runkoon, postilaatikoihin, portteihin, jalkakäytäviin, aitoihin, roskalavoihin ja -katoksiin, työkaluihin ja työkoneisiin, polkupyöräkypäriin jne.

Heijastinsprayta suositellaan käytettäväksi kaikkien kouluikäisten polkupyöriin turvaamaan koulumatka pimeinä vuodenaikoina.

Suihke on pysyvä ja se kestää hyvin tuulta ja sadetta. Siinä on myös hyvä UV-kesto. Heijastinlakka on väriltään harmaata ja se loistaa pimeässä.
Lue lisää

23,90 € 19,27 € ALV 0 %

19,27 € 23,90 € ALV 24 %

Heijastinsuihke tekstiileille - Albedo100, Invisible Bright
Heijastinsuihke tekstiileille - Albedo100, Invisible Bright (291550)

Tuotekoodi: 291550

Valoa heijastava suihke (reflective spray, life paint)

Heijastinspray on täysin läpinäkyvää valoisassa ja pimeällä hohtaa valoa heijastimen tavoin. Turvaa koululaisen matka suihkuttamalla sprayta esimerkiksi reppuun ja vaatteisiin.
Tämä voi myös olla ainut tapa saada teini-ikäiset käyttämään "heijastinta" ja kulkemaan turvallisesti pimeässä, koska vaatteiden ulkonäkö ei muutu.

Spraysuihke lähtee pesussa pois, joten esimerkiksi repussa se on hyvin pitkäikäinen. Muista myös suojata itsesi juoksulenkeillä, koiraa taluttaessa tai vaikkapa metsästyskaudella hirvijahdissa! Käyttökohteita rajoittaa lähinnä mielikuvituksesi.

Heijastinspray toimii parhaiten luonnollisille pinnoille ja tekstiileille, kuten fleece, puuvilla tai villa. Suihkeen teho saattaa olla rajallinen kiiltävissä synteettisissä materiaaleissa.
Älä käytä nahka- tai mokkanahkatuotteisiin.

Tuotetta on saatavana myös lemmikeille sekä koville pinnoille.
Lue lisää

18,90 € 15,24 € ALV 0 %

15,24 € 18,90 € ALV 24 %