Kauhat etukuormaajiin 🙂

Kaikki etukuormaajien kauhamme ovat suomalaisen Lohi Met Oy:n valmistamia laatutuotteita.
Aloita rajaamalla valikosta k...Näytä kaikki
iinniketyyppi, leveys ja kauhan tyyppi (yleiskauha/lumikauha).

Etukuormaajien kauhatTraktorin kauhan valintaKauhan käyttötarkoitus – yleiskauha, tasoituskauha vai kevytainekauha


Työkoneen kauhan valitaan käyttötarkoituksen ja ominaisuuksien mukaan: yleiskauha sopii nimensä mukaisesti monenlaisiin työtehtäviin – lumikauha puolestaan kevyemmän materiaalin siirtoon.

Etsiessäsi valikoimastamme sopivaa kauhaa, valitse ensin kiinniketyyppi sekä kauhan leveys ja kauhan tyyppi käyttötarkoituksen mukaan: onko kyseessä kevyt yleiskäyttö vai urakointi, lumityöt vai soran ja murskeen kuormaus, käytetäänkö kauhaa tasaukseen vai pitääkö kuormaa nostaa korkealle.

Traktorin takakauha on monipuolinen yleistyökalu esimerkiksi pihatraktorin varusteeksi: se sopii lumen, hiekan ja vaikkapa polttopuiden siirtämiseen. Takakauhaa voi käyttää myös esimerkiksi maan, soran ja lumen tasaukseen.

Lumikauhoja käytetään lähinnä lumen, purun, hakkeen, mullan, turpeen, viljan ja muun kevyemmän materiaalin kuormaamiseen ja siirtämiseen. Lumikauhan tilavuus on yleensä huomattavasti isompi kuin raskaamman materiaalin käsittelyyn tarkoitetun kauhan – nopeuttaa työskentelyä.

Valintaan vaikuttavia seikkoja ovat myös täyttämisen helppous, kippauskulma, näkyvyys sekä voiman tarve.

Etukuormaajan kauhan ominaisuuksia


Työkoneen kauhan valinnassa huomioitavia asioita ovat siis käyttökohde ja kiinnikkeet sekä mitat (syvyys, korkeus), kauhan tilavuus, paino, materiaali ja sen vahvuus sekä myös työkoneen paino ja muut ominaisuudet. Myös kauhan muoto vaikuttaa työskentelyyn ja siirrettävän aineen käsittelyyn.

Etukuormaajien ja muiden työkoneiden kauhat on valmistettu ammattikäyttöön, joten materiaalit ovat erittäin laadukkaita ja tuotteet kestäviä. Terästuotteissa käytetyt erikoisteräkset ovat pääosin kotimaista tuotantoa.


Hanki työkoneen kauhat näppärästi verkkokaupastamme: tilaa netistä – kotiinkuljetus perille asti kustantaa alkaen 29,95€ tai voit noutaa tuotteen myymälästä ilman postikuluja.Traktorin kauhat – yleiskauhat, lumikauhat, takakauhat - helposti, edullisesti ja nopeasti verkkokaupasta!
Monta hyvää syytä tilata netistä: halpa hinta ja monipuoliset valikoimat - ja verkkokauppa on aina auki! Samalla voit tarkistaa myös muut tarjoukset ja alennustuotteet virtasenkauppa.fi -verkkokaupasta: työkalut, tarvikkeet, kemikaalit, koneet ja paljon muuta näppärästi netistä.