Matkailuvaunujen ja matkailuautojen puhdistusaine (1 l), Autoglym ūüôā

Ruiskimalla puhtaaksi!

Ale -13%
Asiakkaan kuva
Säästä
2 ‚ā¨

12,90
norm. 14,90
10,40 alv 0 %

Heti omassa varastossa! Kun tilaat nyt, lähetämme maanantaina

Tuotetta ostettavissa enintään X kpl

Vertaile

Yli 95 € tilauksiin ilmainen toimitus!

Toimitus alkaen 4,90 €

Caravan & Motorhome Cleaner on väkevä yleispuhdistusaine, joka on suunniteltu nopeaan ympärivuotiseen vapaa-ajan ajoneuvojen huoltoon. Sitä voidaan käyttää sekä ulko- että sisäpinnoille ja se antaa voimakasta puhdistustehoa siellä missä sitä tarvitaan.

Caravan & Motorhome Cleaner on erittäin tehokas poistamaan seisonta-aikana kertyneitä leviä ja pinttyneitä mustia raitoja, jotka vaivaavat kaikkia matkailuautojen ja -vaunujen omistajia. Sillä voidaan puhdistaa maali-, muovi-, metalli-, kumi-, akryyli- ja lasikuitupintoja, vanteita, ikkunoita, korilistoja, työtasoja, synteettisiä kankaita, mattoja, keittolevyjä, pestäviä tapetteja ja vastaavia pintoja.

Kun seuraavan kerran lähdet matkaan, ota kaapista mukaasi Caravan & Motorhome Cleaner -puhdistusainepullo. Se on todellakin kokonaisratkaisu.

Ammattilaisvinkki:
Asuntovaunuissa ja asuntoautoissa on usein muovi-ikkunat. Puhdista nämä Fast Glass -pesuaineella, jotta saat tahrattoman ja naarmuttoman pinnan.

  Juha E. 08.12.2021

Tämä on kaikkien karavaanareiden joululahjatoive. Pese ja puunaa vaunut ja autot ulkoa ja sisältä. Suosittelen

  Ilkka K. 24.08.2021

Loisto aine.Poistaa kaiken paskan.

  Pekka H. 20.08.2021

Poistaa varsin tehokkaasti mustat valumat ja hyönteiset, jopa vaunun oven kehyksistä lähti vuosien pinttymät ja ovat taas valkoiset.

  Hannu T. 05.10.2022

Todella tehokas pesuaine pinttyneeseen ja humus pitoiseen likaan mm. Rännit ja syöksytorvet. Matkailuautot ja vaunut puhdistuu tehokkaasti.


UUTTA! Voit lisätä nyt myös kuvia kaikkien ihasteltavaksi (vapaaehtoinen)
Voit lisätä yhden tai useamman kuvan. Lähettämällä kuvan, annat meille oikeuden käyttää kuvaa markkinoinnissa ja sosiaalisessa mediassa.

Yhteystietojasi ei julkaista.