Matkajääkaappi ja pakastin (37 l), Nordland 🙂

Voit ohjata laitetta myös älypuhelimella!

Ale -25%
Asiakkaan kuva
 • Sisälle mahtuu 64 tölkkiä kylmään
 • Mahdollista käyttää autossa ja kotona
 • Selkeälukuinen lämpötilanäyttö

Tukeva, tehokas ja tilava kylmälaukku jota voit käyttää myös pakastimena. Sisälle mahtuu mukavasti 61 normaalikokoista 0,33 litran tölkkiä sekä 3 välivettä. Lue lisää >>

Säästä
100 €

299
norm. 399
241,13 alv 0 %

Ilmainen toimitus

Valitettavasti tuote on tällä hetkellä loppuunmyyty

Haluatko ilmoituksen, kun tuotetta on taas saatavilla? Jätä meille yhteystietosi.

Kiitos!

Otamme sinuun yhteyttä heti, kun tätä on taas saatavilla.

Saatat olla kiinnostunut näistä

Nykyaikaista energiaa säästävää ja tehokasta kompressoritekniikkaa käyttävä laukku on kylmälaukku joka on lisäksi myös pakastuslaukku. Säädä laitteen lämpötila halutuksi 20 asteen ja -25 asteen välillä käyttötarpeidesi mukaan. Sisälle mahtuu mukavasti 61 normaalikokoista 0,33 litran tölkkiä sekä 3 välivettä. Laitetta voit ohjata selkeästä käyttöpaneelista, joka ilmaisee myös senhetkisen sisälämpötilan.

Voit liittää laukun auton, työkoneen tai aurinkosähköjärjestelmän 12-24 V pistokkeeseen, tai vaihtoehtoisesti suoraan kodin pistorasiaan. Molemmat liitosjohdot kuuluvat toimitukseen! Matkajääkaapissa on myös erillinen ECO-tila joka vähentää kylmäkompressorin tehoa ja näin olle säästää energiaa.

Voit ohjata ja seurata matkajääkaapin tai matkapakastimen lämpötilaa suoraan laitteen omasta ohjauspaneelista, tai helppokäyttöisellä sovelluksella. Bluetooth yhteydellä toimivan sovelluksen voit ladata tästä linkistä.

Kylmälaukussa on myös älykäs akun varaustilan vahti, joka estää jääkaappia tyhjentämästä akkua kokonaan. Voit itse valita sammutus- ja käynnistysjännitteet oman järjestelmäsi mukaisesti esiasetetuista vaihtoehdoista, ja näin ollen säästää akkua esimerkiksi auton käynnistämiseen.

Ominaisuudet:

 • Tilavuus: 37 litraa
 • Sisään mahtuu 64 tölkkiä kaljaa
 • Säädettävä sisälämpötila: -25°C - +20°C
 • Liitettävissä auton 12 V tai 24 V pistokkeeseen
 • Liitettävissä suoraan kodin pistorasioihin
 • Kylmäaine: R600A (32 g)
 • Koko: 742 x 360 x 40 mm
 • Paino: 14 kg

  Vesa I. 16.08.2023

Matkajääkaappi ylitti reilusti odotukset. Piti saariolosuhteissa ruuat kylmänä (4 asteisena) 4 vuorokautta ihan tavallisella 100 ampeerin akusta.

  Ari R. 01.05.2023

Huippu tuote! Virvokkeet kylmäksi äkkiä

  Imad A. 09.08.2021

Hyvä laite

  Jarkko V. 25.05.2021

Tähän kyllä mahtuu emännänki juomia!

  Timo 10.07.2023

Kaappi toimii tosi hyvin ja viilenee erittäin nopeasti. Äppi on hyödytön kiinankielinen kikkare ja en saanut yhdistettyä kaappia bluetoothilla. Lisäksi sovellus pitää ladata epämääräisestä lähteestä. Muuten viisi tähteä mutta äppi ja käyttöohjekin on vähän sinne päin. Akunsäästötoimintoja en saanut esille ohjeen mukaan.

  J-P R. 10.07.2023

Hyvän kokoinen jääkaappi matkalle. Erillisellä mittarilla mitattuna jääkaapin lämpötila on hyvin lähellä kannen lämpötilanäytön näyttämää. Ei välttämättä hiljaisin mahdollinen, mutta ei myöskään häiritsevän äänekäs.

  Janne J. 03.07.2023

Muuten hyvä tuote mutta siitä puuttuu ominaisuuksissa luvatut ulosvedettävä kahva ja pyörät liikuttelua varten. Helppokäyttöinen sovellus on kiinan kielellä.

  Raitala 10.06.2023

Kaappi toimii todella mainiosti! Yksi tähti lähtee puhelinsovelluksesta, joka on täysin kiinankielinen. En ymmärrä kirjaintakaan, joten en voi sovellusta käyttää. Tälle asialle laitoin aika paljon odotuksia.

  Spezza81 22.05.2021

Mun paras kaveri kesällä saunan terassilla.


UUTTA! Voit lisätä nyt myös kuvia kaikkien ihasteltavaksi (vapaaehtoinen)
Voit lisätä yhden tai useamman kuvan. Lähettämällä kuvan, annat meille oikeuden käyttää kuvaa markkinoinnissa ja sosiaalisessa mediassa.

Yhteystietojasi ei julkaista.