Mutteripannu MC Moka 3, Brunner 🙂

Oletko kyllÀstynyt juomaan laimeaa ja mautonta kahvia matkoillasi? Haluatko nauttia tÀytelÀisestÀ ja aromikkaasta mokkakahvista missÀ tahansa oletkin? Jos vastasit kyllÀ, sinun kannattaa tutustua Mutteripannu MC moka 3, Brunner -kahvipannuun. Se on tÀydellinen valinta kaikille kahvin ystÀville, jotka rakastavat luontoa ja seikkailua. Lue lisÀÀ >>

30,90

24,92 alv 0 %

Heti maahantuojan varastossa! Saatavuusarvio 1-4 arkipÀivÀÀ

Tuotetta ostettavissa enintÀÀn X kpl

LisÀÀ tuote vertailukoriin

Yli 95 € tilauksiin ilmainen toimitus!

Toimitus alkaen 4,90 €

Mutteripannu MC moka 3, Brunner on uudenlainen kahvipannu, joka syntyi vastauksena matkailijoiden ja retkeilijöiden jatkuvasti kehittyviin tarpeisiin. Se on suunniteltu niin, ettÀ se vastaa asiakkaiden muuttuviin makumieltymyksiin ja trendeihin. TÀmÀ pannu on valmistettu alumiinista ja terÀksestÀ, mikÀ tekee siitÀ kevyen, kestÀvÀn ja helppokÀyttöisen. LisÀksi se on helppo puhdistaa ja kuljettaa mukana.

Mutteripannu MC moka 3, Brunner keittÀÀ herkullisen mokkakahvin kolmelle hengelle vain muutamassa minuutissa. Sinun tarvitsee vain lisÀtÀ vettÀ, kahvijauhetta ja laittaa pannu liedelle. Kun vesi kiehuu, se nousee ylös ja sekoittuu kahvijauheeseen, luoden vahvan ja aromikkaan kahvin. Nauti kahvistasi sellaisenaan tai lisÀÀ maitoa ja sokeria makusi mukaan.

Tekniset tiedot:

  • Mitat: Ø 10 x 14,5 x (K) 15 cm
  • Paino: 316 g
  • 3 hengelle

Tuotteella ei ole yhtÀÀn arvostelua

Ole ensimmÀinen joka arvostelee tÀmÀn tuotteen!

UUTTA! Voit lisÀtÀ nyt myös kuvia kaikkien ihasteltavaksi (vapaaehtoinen)
Voit lisÀtÀ yhden tai useamman kuvan. LÀhettÀmÀllÀ kuvan, annat meille oikeuden kÀyttÀÀ kuvaa markkinoinnissa ja sosiaalisessa mediassa.

Yhteystietojasi ei julkaista.