Asiakkaan kuva

Näädän elektroninen karkotin MA200, Silverline

Näädille lähtöpakit pihamailtasi!

Meidän omien laboratoriotestien perusteella tämä näätäkarkotin ei tunnu tehoavan Kärppä-faneihin. Lue lisää >>

Vertaile

Ei varastossa. Saatavuusarvio: 3-5 arkipäivää

Tuotekoodi: SLIMR25350

EAN-koodi: 7350007336699

Yli 95 € tilauksiin ilmainen toimitus!

Toimitus alkaen 4,90 € -
Toimitustavat  

Katso myös muut tuotteet ryhmässä Tuholaisille

Elektroninen näätäkarkotin MA200.

Tuote toimii neljällä LR6-alkaliparistolla. Kun paristot ovat löytäneet paikalleen, aseta ON / OFF -painikkeesta vehje päälle. Laitteeseen syttyy punainen LED-valo, joka palaa 45 sek. käynnistyksen jälkeen. Valosta tiedät, että tuote on päällä. Yksi setti paristoja kestää noin 2 kuukautta.

Tuotteen toiminta perustuu siihen, että kun se havaitsee liikettä ympärillään sen punainen LED-valo syttyy ja karkotin alkaa tuottamaan todella korkeaa ultraääntä, jota ihmisen korva ei pysty tunnistamaan mutta se säikäyttää tuholaiset tiehensä. Parhaan tuloksen saamiseksi kannattaa karkotinta välillä siirtää paikasta toiseen. Muuten sinnikkäimmät tuholaiset saattavat keksiä keinon miten karkotin kierretään. Liiketunnistin tunnistaa liikkeet jopa 12 metrin päästä ja aktivoi silloin ultraäänen.

Karkotin on vaaraton lapsille, linnuille ja kaloille. Kissat, koirat ja ketut taas häiriintyvät laitteen äänestä. Älä käytä karkotinta taloudessa, missä tiedät olevan kissoja tai koiria pihalla. Tuotteella ei ole vaikutusta muihin sähkölaitteisiin.

Tuhoeläimet ovat normaalisti muuttaneet pois pihamailtasi melkein heti tuotteen käyttöönoton jälkeen. Yksittäistapauksissa tässä voi kuitenkin kestää jopa 2-3 viikkoa.

Lämpö- ja valoviikko ALE - katso tuotteet!

Tuotteella ei ole yhtään arvostelua

Ole ensimmäinen joka arvostelee tämän tuotteen!

UUTTA! Voit lisätä nyt myös kuvia kaikkien ihasteltavaksi (vapaaehtoinen)
Voit lisätä yhden tai useamman kuvan. Lähettämällä kuvan, annat meille oikeuden käyttää kuvaa markkinoinnissa ja sosiaalisessa mediassa.

Yhteystietojasi ei julkaista.

  Tämän tuotteen ostajat tilasivat myös näitä