Nahkasaapas vuorella - koko 45, Mänskä ūüôā

  • Aitoa ja kest√§v√§√§ pintanahkaa
  • Pit√§v√§ ja kovettumaton TR-kumipohja
  • Pehme√§ ja erist√§v√§ teddyvuori

Suomessa korkealuokkaista materiaaleista valmistettu nahkasaapas. Laadukas jalkine kestää aikaa sekä käyttöä ja pitää jalkasi kuivina ja lämpiminä pohjolan vaativissa olosuhteissa. Koko 45. Lue lisää >>

Säästä
30 ‚ā¨

109
norm. 139
87,90 alv 0 %

Heti omassa varastossa! Kun tilaat nyt, lähetämme huomenna

Ilmainen toimitus

Tuotetta ostettavissa enintään X kpl

Klassinen, ajaton ja tyylikäs nahkasaapas jokapäiväiseen käyttöön pohjolan kylmissä ja vaihtelevissa olosuhteissa. Suomessa täysin valmistetun saappaan pinta on aitoa nahkaa joka hylkii jo luonnostaan erinomaisesti kosteutta ja pehmeällä teddyvuorella vuorattu sisäpinta pitää jalkasi hyvin lämpimänä. Saapas ei ole pelkästään näyttävän näköinen, vaan se istuu jalkaan erinomaisesti ja pitävän pohjan ansiosta on tukeva sekä turvallinen jalan alla. Nahka kestää hyvin myös pakkaskelejä pysyen notkeana ja käyttökelpoisena eikä saapas kaihda myöskään esimerkiksi kuivauskaappia.

Tämän saapasmallin juuret ajoittuvat jo 50 luvulle, jolloin jalkinetta alettiin valmistaa Kankaanpäässä. Piti valmistaa saapas joka kestää kovaa käyttöä, on mukava jalassa ja pitää paikat lämpimänä. Vuosien varrella kenkään on tehty pieniä muutoksia tuotantotapojen ja materiaalien kehittymisen myötä.

Pintanahka ja sen hoitaminen

Nahkasaappaan pintanahka on tarkoin valittua korkealuokkaista nahkaa. Se on luonnostaan tyylikäs, sileä ja hengittävä, jonka lisäksi sille tehty erikoiskäsittely tekee materiaalista vettä ja likaa hylkivän.

Pintanahka helppohoitoinen ja kestää kovaakin käyttöä. Ne voidaan puhdistaa kevyesti harjaamalla (älä käytä karkeaa harjaa ja vältä kovaa painamista harjatessa), kostealla kankaalla tai puhdistukseen tarkoitetulla voiteella. Ennaltaehkäiset lian tarttumista ja pinnan haalistumista suojasuihkeella, saapasrasvalla tai kenkäplankilla, ja samalla parannat saappaan vedenhylkivyyttä. Nahkasaappaan pinnan pidät uudenveroisena kirkkaalla tai mustalla kenkälankilla. Kenkälankki soveltuu myös naarmujen ja kulumien hoitamiseen saapasrasvan tapaan. Jalkineiden vedenhylkivyyttä voi parantaa käsittelemällä ompelusaumat mehiläisvahalla tai saapasrasvalla.

Pitävä ja kestävä Grip+ pohja

Mänskän nahkasaappaissa on erittäin pitävät ja kestävät Grip+ pohjat. Luistoa estävät eripaksuiset kuviot ja lamellit maksimoivat kitkan kaikkiin liikesuuntiin ja kanavat siirtävät nesteen pois pohjien ja pinnan väliltä estäen näin liukkaan kalvon muodostumisen. Pohjassa hyödynnetään myös pehmeitä koholla olevia lamelleja, joiden takia kontaktiaika pohjan ja pinnan välillä on pidempi kuin muilla pohjilla. Kun maahan astutaan, lamellit painuvat kasaan paineen vaikutuksesta ja kävellessä lamellit myötäilevät askelia pidentäen kontaktiaikaa ja parantaen pitoa.

Nahkasaappaan pohjan materiaalina käytetään kompaktia ja kevyttä termoplastista (TR) kumia. Se tarjoaa erinomaisen pidon kuivalla jäällä ja lumella, kestää hyvin kulutusta, ei kovetu pakkasessa ja säilyttää silloinkin pito-ominaisuutensa ja omaa hyvän taivutuksen keston. Pohja materiaali ei myöskään murene ajan saatossa kuten perinteiset polyuretaanista valmistetut pohjat.

Tuotteella ei ole yhtään arvostelua

Ole ensimmäinen joka arvostelee tämän tuotteen!

UUTTA! Voit lisätä nyt myös kuvia kaikkien ihasteltavaksi (vapaaehtoinen)
Voit lisätä yhden tai useamman kuvan. Lähettämällä kuvan, annat meille oikeuden käyttää kuvaa markkinoinnissa ja sosiaalisessa mediassa.

Yhteystietojasi ei julkaista.