Otsonaattori Ozon Maker, Magneti Marelli ūüôā

Otsonointilaite

Korkealaatuinen ja tehokas otsonaattori muun muassa autojen, matkailuajoneuvojen tai bussien sekä vastaavien tilojen puhdistukseen.

Otsonointi on turvallinen ja tehokas tapa puhdistaa ep√§miellytt√§vi√§ hajuja sek√§ terveydelle haitallisia bakteereja, viruksia ja sienieli√∂it√§. Otsoni on voimakas hapetin, jonka sanotaan olevan luonnon oma desinfiointiaine. Hapetustekniikalla s… Lue lis√§√§ >>

349

281,45 alv 0 %

Heti maahantuojan varastossa! Kun tilaat nyt, lähetämme maanantaina

Ilmainen toimitus

Tuotetta ostettavissa enintään X kpl

Lisää tuote vertailukoriin

Otsonointilaite

Korkealaatuinen ja tehokas otsonaattori muun muassa autojen, matkailuajoneuvojen tai bussien sekä vastaavien tilojen puhdistukseen.

Otsonointi on turvallinen ja tehokas tapa puhdistaa epämiellyttäviä hajuja sekä terveydelle haitallisia bakteereja, viruksia ja sienieliöitä. Otsoni on voimakas hapetin, jonka sanotaan olevan luonnon oma desinfiointiaine. Hapetustekniikalla saadaan poistettua kaikki orgaaniset hajut, kuten esimerkiksi tupakan, eläinten tai homeen haju luonnonmukaisesti, ilman kemikaalijäämiä.
Otsonointi poistaa tehokkaasti myös esimerkiksi ilmastoinnin ajoneuvoihin tuomaan kosteutta.

Huom: otsoni on haitallista hengitettynä, joten otsonoitavassa autossa ei saa samanaikaisesti olla ihmisiä tai eläimiä!
Muista myös huolehtia kunnollisesta tuuletuksesta ennen auton käyttöä. Otsonin puoliintumisaika on noin 30 minuuttia, joten tunnin käsittelyn jälkeen autoa voi taas käyttää reilun 30 minuutin kuluttua.

  • J√§nnite: 220-240 V / 50 Hz
  • Teho: 18 W
  • Otsonin tuotto: enint√§√§n 1000 mg/h
  • Pumpun kapasiteetti: 3 l/min
  • Otsonin tuotto: 0,250 g/h
  • Mitat: 320 x 220 x 95 mm


Käytä laitetta mahdollisimman kuivissa olosuhteissa, ilmankosteuden ollessa alle 80 %. Runsas ja pitkäaikainen otsonointi heikentää luonnonkumista sekä vinyylistä valmistettuja osia ja se saattaa myös vaalentaa joitakin materiaaleja.

Tuotteella ei ole yhtään arvostelua

Ole ensimmäinen joka arvostelee tämän tuotteen!

UUTTA! Voit lisätä nyt myös kuvia kaikkien ihasteltavaksi (vapaaehtoinen)
Voit lisätä yhden tai useamman kuvan. Lähettämällä kuvan, annat meille oikeuden käyttää kuvaa markkinoinnissa ja sosiaalisessa mediassa.

Yhteystietojasi ei julkaista.