Ilmainen toimitus!

Otsonaattori Ozon Maker, Magneti Marelli

Otsonointilaite

Korkealaatuinen ja tehokas otsonaattori muun muassa autojen, matkailuajoneuvojen tai bussien sekä vastaavien tilojen puhdistukseen.

Otsonointi on turvallinen ja tehokas tapa puhdistaa epämiellyttäviä hajuja sekä terveydelle haitallisia bakteereja, viruksia ja sienieliöitä. Otsoni on voimakas hapetin, jonka sanotaan olevan luonnon oma desinfiointiaine. Hapetustekniikalla s… Lue lisää >>

349 281,45€ alv 0 %
Vertaile

Ei varastossa. Saatavuusarvio: 3-5 arkipäivää

Tuotekoodi: MMW430104018045

Toimitus alkaen 0 € -
Toimitustavat  

Otsonointilaite

Korkealaatuinen ja tehokas otsonaattori muun muassa autojen, matkailuajoneuvojen tai bussien sekä vastaavien tilojen puhdistukseen.

Otsonointi on turvallinen ja tehokas tapa puhdistaa epämiellyttäviä hajuja sekä terveydelle haitallisia bakteereja, viruksia ja sienieliöitä. Otsoni on voimakas hapetin, jonka sanotaan olevan luonnon oma desinfiointiaine. Hapetustekniikalla saadaan poistettua kaikki orgaaniset hajut, kuten esimerkiksi tupakan, eläinten tai homeen haju luonnonmukaisesti, ilman kemikaalijäämiä.
Otsonointi poistaa tehokkaasti myös esimerkiksi ilmastoinnin ajoneuvoihin tuomaan kosteutta.

Huom: otsoni on haitallista hengitettynä, joten otsonoitavassa autossa ei saa samanaikaisesti olla ihmisiä tai eläimiä!
Muista myös huolehtia kunnollisesta tuuletuksesta ennen auton käyttöä. Otsonin puoliintumisaika on noin 30 minuuttia, joten tunnin käsittelyn jälkeen autoa voi taas käyttää reilun 30 minuutin kuluttua.

- Jännite: 220-240 V / 50 Hz
- Teho: 18 W
- Otsonin tuotto: enintään 1000 mg/h
- Pumpun kapasiteetti: 3 l/min
- Otsonin tuotto: 0,250 g/h
- Mitat: 320 x 220 x 95 mm

Käytä laitetta mahdollisimman kuivissa olosuhteissa, ilmankosteuden ollessa alle 80 %. Runsas ja pitkäaikainen otsonointi heikentää luonnonkumista sekä vinyylistä valmistettuja osia ja se saattaa myös vaalentaa joitakin materiaaleja.

Tuotteella ei ole yhtään arvostelua

Ole ensimmäinen joka arvostelee tämän tuotteen!

Yhteystietojasi ei julkaista.

Katso myös muut tuotteet ryhmässä Muut pesurit