Asiakkaan kuva

Parsimatto, Cow Comfort Maxi Bed

Cow Comfort Maxi Bed -parsimatto

Parsimatto on välttämätön varuste navetassa lehmäsi hyvinvoinnin kannalta. Tämä tukeva parsimatto ei kovetu käytössä, ja se on mahdollista kytkeä yhteen muiden mattojen kanssa luisumisen estoksi. Lue lisää >>

norm. 164,83 TARJOUS 158 127,42€ alv 0 %
Vertaile

Ei varastossa. Saatavuusarvio: 3-5 arkipäivää

Tuotekoodi: 5180120

EAN-koodi: 5700038012314

Löysitkö muualta halvemmalla?

Toimitus 29,95 € -
Toimitustavat  

Maxi Bed -parsimatto, Cow Comfort

Lehmien maidontuotanto ja pitkäikäisyys ovat suoraan kytköksissä niiden mukavaan oloon. Lehmien tulee maata jopa 12 tuntia päivässä, jotta niiden maidontuotanto parantuisi. Makuuasennossa lehmän sorkat kuivuvat, mikä puolestaan vähentää tulehdusten riskiä. Näistä syistä on tärkeää, että lehmä tuntee olonsa mukavaksi maatessaan. Maailman suosituimman parsimattomerkin Com Comfortin matot takaavat lehmäsi hyvinvoinnin. Matto soveltuu käytettäväksi pihatossa ja parsinavetassa.

Tämän Maxi Bed -parsimaton pinta ei muutu kovaksi eikä huokoiseksi kovassakaan käytössä. Parsimatto on helppo leikata juuri oikean kokoiseksi veitsellä. Matot on mahdollista liittää yhteen kiinnityskiskon avulla, mikä estää mattojen luisumista erilleen. Parsimatot ovat hyvin kestäviä, ja ne kestävät tehokkaasti esimerkiksi erilaisia kemikaaleja ja lantaa. Matot on helppo pitää puhtaana.

- Mitat: 1200 x 1850 x 32 mm

Tuotteella ei ole yhtään arvostelua

Ole ensimmäinen joka arvostelee tämän tuotteen!

UUTTA! Voit lisätä nyt myös kuvia kaikkien ihasteltavaksi (vapaaehtoinen)
Voit lisätä yhden tai useamman kuvan. Lähettämällä kuvan, annat meille oikeuden käyttää kuvaa markkinoinnissa ja sosiaalisessa mediassa.

Yhteystietojasi ei julkaista.

Katso myös muut tuotteet ryhmässä Parsimatot