Pikahalkomakone jalustalla 7 t, Timco ūüôā

Sähkökäyttöinen klapimopo!

Asiakkaan kuva
 • S√§hk√∂k√§ytt√∂inen normaalia nopeampi mekanismi
 • K√§ytt√∂ ergonomisen jalustan p√§√§ll√§
 • Varustettu turvallisuutta lis√§√§v√§ll√§ ohjausj√§rjestelm√§ll√§

Nopeaa työskentelyä tukeva klapikone, jonka työntövarsi palautuu kahdessa sekunnissa. Koneen halkaisuvoima 7 tonnia ja halon enimmäispituus jopa 51 cm. Lue lisää >>

Säästä
104 ‚ā¨

495
norm. 599
399,19 alv 0 %

Valitettavasti tuote on poistunut myynnistä

Saatat olla kiinnostunut näistä

Sähkökäyttöinen halkomakone / klapikone

Tee omat polttopuut vaivatta!
Tehokas sähkökäyttöinen, kotikäyttöön suunniteltu puunhalkaisukone jalustalla. Halkaisukoneen voimanlähteenä toimii kaksi isoa vauhtipyörää sekä sähkömoottori. Vauhtipyörällä varustettu halkomakone on jopa kuusi kertaa tavallista hydraulista halkomakonetta nopeampi. Klapikone pystyy halkaisemaan puun ja palauttamaan työntövarren takaisin kahdessa sekunnissa. Jalusta mahdollistaa helpon ja ergonomisen työasennon. Jalustassa on lisäksi siirtämistä helpottavat pyörät.

Klapikone on varustettu turvallisuutta lisäävällä ohjausjärjestelmällä, joka vaatii molempien käsien käyttöä. Toinen käsi ohjaa sylinterin hallintakahvaa ja toinen turvakytkintä.
Toimitukseen sisältyy suojaverkko.

Huom: pikahalkomakoneen kanssa ei voi käyttää ristihalkaisuterää!

 • J√§nnite: 230 V / 50 Hz
 • Halkaisuvoima: 7 t
 • Halon enimm√§ishalkaisija: 35 cm
 • Halon enimm√§ispituus: 51 cm
 • Moottorin teho: 1500 W
 • Ty√∂nt√∂nopeus: 47 cm/s
 • Melutaso: 83 dB(A)
 • Mitat (P x L x K): 128 x 30 x 62 cm
 • Paino: 86 kg
 • Takuu: 1 vuosi

  Kalevi K. 18.04.2022

Nopea toimitus,tavarat kahden päivän päästä tilauksesta kotona.
Kone toistaiseksi hintansa arvoinen,nopea ja vaivaton käyttää.
Menee tuore okasainen koivu hienosti halki.
Ei paluuta hydraulihalkojaan.
Kasaus ohjeet ehkä hieman puutteelliset mutta maalaisjärjellä kaikille löytyy paikka.

  Teuvo V. 04.04.2022

Pikahalkomakone Timco 7 tn on Erinomainen , tunnissa noin heittokuutiota 1,5 m3 35 cm pölkyistä palasiksi. Ja kun opin pölkkyjä pyörittämään niin teho lisääntyi.
Tosi hyvä mukava kaveri ūüėä

  Tuomo J. 19.12.2021

Hyvä ja nopea. Toimitus nopea.

  ari R. 20.09.2021

Asennusohjeet edelleen puutteeliset

  Erkki P. 04.08.2021

Yllättävän paljon teho ja nopea.

  VEIKKO K. 15.07.2021

Erittäin nopea toimitus, ja vielänopeampi puun halkaisu hyvin halkee kuivatkin pölkyt jos vaan kestää papan käytössä!

  Eeva L. 02.06.2021

Tää kyllä hyvä kone toimii hyvin sillä haljottu lapuja oksasemnatkin hyvin lavuiksi onki sitkeitä koivua isoja oksi ja naulasia mäntyjä kuusia hakee kaksi tämitää päin hakee hyvin noi josa ei oksia niin menee yhdellä tömäyksellä haloiksi suosittelen kaikille tätä konetta t. Petri Leppinen

  TM. 03.05.2021

Hyvin toimii. Kokoamisohje olematon.

  Jarmo I. 21.12.2020

Nopea ja suht tehokas. Kovin oksaiset isot rungot kannattaa halkoa jollain muulla keinoin..

  KR 09.11.2020

Isäinpäivälahja, joka vaikutti onnistuneelta ostolta. Toimitus oli nopea ja niin on kuulemma laitekin.

  Markku H. 15.08.2020

Erittäin nopea, joskin hitaammalla vastaavalla laitteella myös yli 35 cm pöllit menivät ehkä helpommin halki. Mutta kun antaa suurimmille pelleillä ensin kirveellä kyytiä, niin tämä Timco huolehtii kyllä lopuista ja kuten sanottuna, nopeasti. Ehkä olisin kaivannut alkuun selkeämpiä kokoamisohjeita, enkä vain kuvaa kaikista osista (joita onneksi ei tarvinnut koota)

  raimo L. 09.07.2020

Kaikki muut kuin timco pikahalkomakone voidaan sulattaa ja valaa uusiksi timcoiksi.On hyvä työasento ja tosi nopea ja helppo käyttää.Kyllä vanha "hidas"kone jää varakoneeksi..Suosittelen Virtasen kauppaa,nopea toimitus ja edullinen!

  Jukka R. 25.06.2020

On nopea. Kokoonpano-ohjeissa kehitettävää.

  Teemu H. 17.06.2020

Tosi hyvä peli, puun teko nopeaa. Aivan suurimpiin pölkkyihin teho ei riitä ja niihin kannattaa ostaa hydraulinen hidas halkomakone. Nämä yhdistelmänä on verraton kalusto!

  Jaana D. 05.06.2020

Huippu hyvä hinta-laatu-suhde. Nopea ja helppokäyttöinen. Naisen käteen sopiva :) Nopea toimitus kotipihalle. Peukutan!

  Seija K. 14.05.2020

on just sellainen kun toivottiin

  Marko V. 11.05.2020

Nopea kone puiden halkomiseen. Toimitus oli super nopea

  Matti H. 12.04.2020

Toimii harrastekäytössä loistavasti. Tehokkuus yllätti positiivisesti. Hintaansa nähden hyvä tuote. Laite tuli perille vain kahdessa päivässä, mistä kehut Virtasenkaupalle. 8 tunnin aikana pilkoin 12 heittomottia.

  Ismo H. 25.09.2019

Pakkaus on vähän heppoinen sisällön painoon nähden, jonka takia siitä oli yksi kulma auennut. Halkomakone oli kuitenkin moitteettomassa kunnossa ja parin päivän pilkkomisen jälkeen voin todeta sen toimineen odotetusti. Nopeus ja hiljainen käyntiääni miellyttivät. Siirtely pihalla oli hankalaa, joten sen käyttö taitaa rajoittua autotallin betonilattialle.

  Ari J. 19.05.2018

Nopee ja hyvä vehje pienellä muutokksella olisi helpompi siirtää

  Paula S. 15.02.2018

Talkkari ei ole vielä kokeillut,kasauskesken.

  Ville M. 15.02.2018

Ripeä laite, ei tarvitse odotella. Voimaakin yllättävän hyvin. Kunnollisia kasaamisohjeita ei ole, vain pari varaosasivua, joista joutuu tulkitsemaan. Normaalijärjellä varustetulta kasaaminen onnistuu silti helposti.

  Jouko K. 26.05.2017

Hyvä hiljainen ja nopea.

  FN 25.10.2021

Asennusohjeet puutteeliset josta pientä miinusta. Hiljainen ja nopea kapistus eli hyvä ostos. Lisäksi yllättävän nopea toimitus, kiitos siitä!

  Antti J. 22.11.2022

Nopea laite, klapit valmistuu ripeästi.

  Markku R. 19.11.2022

Nopea toimitus. Oksaiset ja paksut puut haasteellisia halkaistavia. Kasausohjeet puutteelliset, mutta kasattavissa ilman niitäkin. Varaston tyttöjen lähettämä laku mukava yllätys

  K.P 24.08.2022

Pätevä ja nopea kone,yksi tähti pois koneen kovan jurahduksen johdosta.Mutta nopea on ja helppo työskennellä suurenkin puumäärän kanssa,kone työntää apupöydältä itse klapit maahan/ kottikärryyn.

  Markku N. 13.06.2022

Toimii todella hyvin kun sai kasattua. Kasausohjeet puuttu samoin kunnolliset käyttö-/huolto-ohjeet.

  Mika L. 04.10.2021

Jos kestää käytössä, niin aivan oivallinen laite. Pientä suunnittelun heikkoutta, mutta niinhän näissä aina.

  Lasse 12.07.2021

Ohjekirja laitteen kasaukselle on olematon eli siitä ei juuri mitään hyötyä ole, eli varaudu siihen että voi olla että joudut hetken pähkäilemään osien kanssa.
Ilmoitettu teho moottorissa on 1500W mutta sitä on turha lähteä kokeilemaan esim 2800W aggregaatilla, eli jos olet paikassa missä ei ole sähköliittymää niin aggregaatin pitää olla vähintään 4kW luokkaa

  Marika H. 07.06.2021

Kokoaminen oli aika tuskaista huonojen kasausohjeiden vuoksi...käytännössä ohjeita kasaukseen ei ollut ollenkaan, mutta käytössä laite tuntuu olevan kevyt ja tosi nopea käyttää.

  A H. 31.05.2021

Toimii ja on tosi nopea!!
Väliin työntötangon ja vauhtipyörän hampaat karahtaa ikävästi, kun ne vaan "isketään" kosketuksiin vastakkain... onkohan hammastukset pitkäikäiset ja onko varaosia saatavilla?

  Jouko A. 28.04.2021

Hyvä ja nopea kone. Miinuksena on aika kiikkererä. Moottorin alla oleva tukijalka liian kapea. Täytyy vähän tuunata niin ei kaadu syliin.
Jokke A

  Aarno A. 18.12.2020

Tykkään

  Jussi L. 07.12.2020

Käyttö vielä vähäistä. Halkaisee paksuhkonkin oksaisen pöllin helposti.
Nopea halkaisu, kevyt ja helppo käyttää. Ei ole paluuta kirveen käyttäjäksi.
Jos tekee 50 senttistä uunipuuta niin suosittelisin isompaa konetta, itselle tulee lähinnä 40 ja 32 senttistä johon tämä kone on mainio apuväline.
Koneen siirtely hankalaa liian pienten ja kapealla raidevälillä olevien renkaiden vuoksi, tämä puute kuitenkin helppo itse parantaa.

  Jari S. 24.11.2020

Näppärä ja kohtuullisen nopea kone mökin klapihommiin. Halkaisee hyvin vielä n. 30 cm pöllin. Asennusohjeet on vain välttävää tasoa, siitä miinus. Kasaukseen ja pähkäilyyn kului n. tunnin verran, kun oli omat työkalut. On halkomisnopeudessa aivan eri tasoa, kuin hydrauliset. Nopea toimitus kotiovelle! Suosittelen!

  Rami L. 12.10.2020

Toimiva peli. Käyttövipu toimii välillä vähän "jurahtaen" ja muutenkin käyttö on sellaista mekaanisen karkeaa. Ohjeetkin olivat vähän suurpiirteiset, mutta kokonaisuudessaan pätevä peli. Ainakin omaan käyttöön sopii hienosti ja Aila-myrskyn kaataman puut on vihdoin halottu.

  Vesa-Pekka T. 09.10.2020

Toimiva peli.Vähän hankala siirtää kun pitää kallistaa niin paljon että pyörät pyörii.Rahalle ihan hyvää vastinetta.

  Jussi 29.07.2020

Toimitus oli todella nopea, alle kahteen päivään tuli kone pihaan. Muutenkin aikalailla samat kommentit kuin muillakin.
- Kone on mukavan nopea hydraulihalkojaan verrattaessa ja halkoja tuli kottikärryyn melkein sitä mukaa kun apuri ehti pinota edellistä kärryllistä.
- Ohjeet ovat surkeat mutta ilmankin sai kasattua. Muutama mutteri on hankalassa paikassa eli siltä osin tyypillistä kiinalaista suunnittelua.
- Hihna olisi pitänyt kiriä heti alkuunsa, alkoi luistaa ja kirimisvara loppui kesken, venyi kuin kuminauha. Onneksi mukana oli varahihna. Pitää hakea kaupasta laadukkaampi jos tuokin sutii. Moottorin vetopyörän halkaisija on aika pieni niin hihna luistaa helposti.
- Moottorin kaapelin vedonpoisto oli jäänyt löysälle mutta oli helppo korjata itsekin.
- Jalusta on todella kapea (alle 40cm). Laitoin alle erilliset pyörät (raideväli 80cm) ja akseli klemmareilla kiinni alkuperäiseen niin uskalsi työnnellä epätasaisellakin. Konehan on sangen painava niin kapeana kaatuu helposti siirrettäessä.
- Turvaverkko lähti pois muutaman pölkyn jälkeen. Halkeava pölli otti välillä kiinni verkkoon metelin kera ja työskentely on paljon helpompaa ilman verkkoa. Varsinkin ne kirkkaat muoviverhot ovat aivan turhat. Käyttövivut vaativat kuitenkin kaksikätistä käyttöä niin riski ilman verkkoa käyttäessä on pieni. Varmistusvipu olisi toki helppo ohittaa mutta sitä ei kannata tehdä.

Eli kokonaisuutena pienillä paranteluilla hyvä ostos.

  G√∂sta S. 23.07.2020

Snabb. Står litet ostadigt. Tillsvidare nöjd. Fick den idag

  Marjatta L. 22.06.2020

Nopea, vähän heppaset jalat painoon nähden. Liian pienet pyörät. Jotkut ruuvit oli hankala kiinnittää kun ahdas tila käsille

  Matti H. 26.05.2020

Käyttö/kokoamisohjeet syvältä. 15 motillisen jälkeen poistin etumaisen turvakaaren joka oli koko ajan haitolla ja josta halot pyrkivät tulemaan läpi. Käyttö helpottui huomattavasti. Tämä oli minun ratkaisuni, en suosittele tunaroijille. Erikoista oli kun kerran käynnistin koneen ja turvalukitus oli päällä niin kone laukaisikin " liipasimen". En suosittele jättämään halkoja koneeseen lepotauon ajaksi turvallisuussyistä. Tämä laukaisu tapahtui 30 motin teon aikana vain kerran. Että tämmöstä. Kone on nopea suosittelen.

  Kari A. 21.04.2020

Laite toimii hyvin, kokoamisohje surkea. Toimitus lupauksen mukainen.

  mikko L. 13.04.2020

Laitetta kootessa kannattaa ohjeesta poiketen asentaa ulommainen halkopöytä viimeiseksi, muuten suojaverkkojen uloimpien pulttien kiinnitys on lähes mahdotonta. Mukana tulee pari työkalua, mutta kasaamiseen tarvitsee myös 10/18/19 mm kiintoavaimen ja 4 mm kuusiokoloavaimen. Mukana tulee myös varavetohihna. Moottori on yllättävän hiljainen.
Kuutisen pinomottia nyt pilkkoneena laite on toiminut hyvin, jaksaa halkoa oksaisetkin paksummat pölkyt vaivatta. Jonkin verran joutuu hankalimpia kääntelemään, koska talla jää melko etäälle terästä. Myös palautusjousi on melko heikko, eikä vedä tallaa kokonaan taakse.
Laite on painava, mikä on sinällään hyvä asia, mutta kapean akselivälin ja pienten pyörien kanssa melko hankala siirreltävä, kallistuu herkästi sivulle. Vaatii myös tukevan alustan em. syistä. Ei kuitenkaan heilu paljoa puita halkoessa ja on tukevasti pysynyt tasaisella kovalla alustalla paikoillaan. Todella nopea työskennellä ja halkopöydältä klapit putoilevat suoraan kottikärryyn sopivan korkeuden ansiosta.

  Juha J. 02.05.2018

Ainakin pienellä kokemuksella kelpo laite. Hihnan kiristin ensimmäisen käyttökerran jälkeen.

  Jukka 26.07.2017

Hyvä laite, hiljainen ja muutenkin tuntuu kelpokoneelta.

  MW 16.12.2020

Kone sinällään ihan mainio. Tosin palautusjousi on niin heppoinen että n. viikon käytön jälkeen sai alkaa palauttelemaan iskurin käsin. Kasaus- ja käyttöohjeet ovat kyllä niin luokattomat että edes suuri ja kaunis Ikea ei pysty moiseen omien rakennussarjojensa osalta. Mutta kuten sanottu, kone kyllä pelittää muuten ihan niin kuin pitääkin ja hinta ja laatu ovat varmastikin keskenään linjassa.

  Markus K. 04.09.2020

Tuotteessa kolhuja ja ohjeet todella syvältä? sama kasata ilman ohjeita. Renkaisiin en löytänyt minkäänlaista kiinnitystä! Muuten vaikutta ihan soivalta peliltä jos kestää käyttöä.

  Pertti K. 24.06.2020

Jalusta pitäisi olla leveämpi, vaatii tasaisen kohteen jotta pysyy tukevasti pystyssä

  Ari F. 20.06.2020

Toimiva laite ja nopea.
Moottori lämpenee ja lämpörele reakoi yllättävän herkästi varsinkin lämpimällä kelillä.
Ei siksi urakkatyöhön.
Harrastelijan ja laiskan miehen oiva apuväline.

  rami 07.01.2018

Hiukan on rouhea käyttää ja hihna pitåå muistaa kiristää /tarkistaa ennen käyttöä. Halvalla tehty ,mutta nopea on ja siitä pisteet.

  hepa 17.11.2020

Surkea laite. Painopiste ylhäällä ja nopeasti heilahtava mäntä aiheuttaa huomattavaa heiluntaa. Tästä taas seuraa, että halkaistava halko voi heilahtaa poikittain, jolloin isku osuu kylkeen. Myöskään isompien puiden halkaiseminen ei sujunut ongelmitta. Parhaiten laite toimi haloilla, jotka olivat halkaisijaltaan n 10 cm.
Korkea painopiste ja toisaalta jalkojen kapeus tekee laitteesta kiikkerän, sain sen kerran jo kaatumaan.
Laite on suuri pettymys ja todella huono kauppa.

  Jani I. 13.12.2022

  MHJ-Suunnittelu / Tmi H. 20.01.2022

  Bernice G. 26.04.2021

  Pentti T. 26.04.2021

  Matti H. 22.10.2020

  Esa N. 04.05.2020

  Jouni A. 30.03.2020

  Joonas H. 18.03.2020

  Vesa K. 07.04.2020

  Mika J. 16.08.2021

  J-P 20.03.2021

  Raimo M. 12.05.2020

  Jari A. 13.02.2020

  Per-Gustav S. 28.01.2019

  Tiku A. 30.05.2018

  Ismo R. 14.12.2020

  Pertti K. 24.06.2020

UUTTA! Voit lisätä nyt myös kuvia kaikkien ihasteltavaksi (vapaaehtoinen)
Voit lisätä yhden tai useamman kuvan. Lähettämällä kuvan, annat meille oikeuden käyttää kuvaa markkinoinnissa ja sosiaalisessa mediassa.

Yhteystietojasi ei julkaista.


Muut asiakkaat ostivat myös

‚Äļ