Polkupyörän runkolaukku 1,5 l, Prophete 🙂

Helppo ja vedenpitävä runkolaukku!

  • Vedenpitävä materiaali ja laadukkaat vetoketjut
  • Helppo kiinnitys tankoon remmeillä ja kiinnikkeillä
  • Heijastimet parantavat näkyvyyttä liikenteessä

Pidä tärkeät tavarasi käden ulottuvilla ja matka sujuu kuin rasvattu ketju! Prophete polkupyörälaukku 1,5L on pieni mutta pippurinen laukku, joka sopii täydellisesti tankoon kiinnitettäväksi. Laukku on valmistettu vedenpitävästä materiaalista joka pitää tavarasi suojassa kosteudelta. Lue lisää >>

Säästä
13,10 €

49,90
norm. 63
40,24 alv 0 %

Heti omassa varastossa! Kun tilaat nyt, lähetämme huomenna

Tuotetta ostettavissa enintään X kpl

Lisää tuote vertailukoriin

Yli 95 € tilauksiin ilmainen toimitus!

Toimitus alkaen 4,90 €

Prophete polkupyörälaukku 1,5L on täydellinen valinta pyöräilijälle, joka haluaa kuljettaa tarvittavat tavarat mukanaan ajon aikana. Laukku soveltuu kiinnitettäväksi helposti remmeillä tankoon, ja sen vedenpitävä materiaali pitää sisällön suojassa sateelta ja kosteudelta. Kestävät materiaalit ja laadukkaat vetoketjut takaavat, että laukku kestää käyttöä ja säilyttää muotonsa. Laukku sisältää myös heijastimet, jotka lisäävät näkyvyyttä liikenteessä. Prophete polkupyörälaukku 1,5L on kätevä valinta kaikille pyöräilijöille, jotka haluavat pitää tavaransa turvassa ja lähellä käden ulottuvilla matkan aikana.

Tuotteella ei ole yhtään arvostelua

Ole ensimmäinen joka arvostelee tämän tuotteen!

UUTTA! Voit lisätä nyt myös kuvia kaikkien ihasteltavaksi (vapaaehtoinen)
Voit lisätä yhden tai useamman kuvan. Lähettämällä kuvan, annat meille oikeuden käyttää kuvaa markkinoinnissa ja sosiaalisessa mediassa.

Yhteystietojasi ei julkaista.