Polkupyörän runkolaukku 4 l, Prophete 🙂

Vedenpitävä runkolaukku

Kuivat sukat ja eväät - kaikki mahtuvat Prophete polkupyörälaukkuun! Tämä kestävä laukku pitää tavarasi turvassa ja kuivana, vaikka sattuisit ajamaan läpi vesilammikon tai rankkasateen. Ja mikä parasta, sen kiinnittäminen on niin helppoa, että ehdit haukata evästä ennen kuin lähdet matkaan. Lue lisää >>

Säästä
16,10 €

59,90
norm. 76
48,31 alv 0 %

Heti omassa varastossa! Kun tilaat nyt, lähetämme maanantaina

Tuotetta ostettavissa enintään X kpl

Lisää tuote vertailukoriin

Yli 95 € tilauksiin ilmainen toimitus!

Toimitus alkaen 4,90 €

Etsitkö laadukasta ja kestävää polkupyörälaukkua, joka soveltuu kiinnitettäväksi remmeillä runkoon? Prophete polkupyörälaukku 4L on juuri se, mitä tarvitset. Tämä vedenpitävä ja kestävä laukku on valmistettu korkealaatuisesta materiaalista, joka pitää tavarasi turvassa ja kuivana sateisellakin säällä.

Laukussa on kätevä laajennusosa, joka mahdollistaa kapasiteetin kasvattamisen 4 litrasta jopa 6 litraan tarvittaessa. Vedenpitävät vetoketjut takaavat sen, että tavarasi ovat suojassa vedeltä ja kosteudelta. Heijastimet lisäävät turvallisuutta liikenteessä ja tekevät sinut näkyväksi pimeässä.

Prophete polkupyörälaukun kiinnittäminen runkoon on erittäin helppoa kiinnitysremmeillä. Tämä käytännöllinen laukku on suunniteltu niin, että se pysyy tukevasti paikallaan ajon aikana. Sen kompakti koko ja kevyt rakenne tekevät siitä ihanteellisen valinnan niille, jotka haluavat kuljettaa tarpeellisia tavaroita mukanaan pyöräillessään.

  • Polkupyörälaukku runkoon
  • Vedenpitävä ja kestävä materiaali ja vetoketjut
  • Helppo kiinnitys remmeillä
  • Laukussa laajennusosa, heijastimet
  • Kapasiteetti 4 litraa.

  ATTE N. 26.09.2023

  RIITTA V. 01.09.2023

UUTTA! Voit lisätä nyt myös kuvia kaikkien ihasteltavaksi (vapaaehtoinen)
Voit lisätä yhden tai useamman kuvan. Lähettämällä kuvan, annat meille oikeuden käyttää kuvaa markkinoinnissa ja sosiaalisessa mediassa.

Yhteystietojasi ei julkaista.