Räikkälenkkiavainsarja 7 osainen, 8-17 mm, Sata ūüôā

  • R√§ikk√§toiminto kiintoavaimen p√§√§ss√§
  • 12 kulmainen Spline kiintolenkki
  • Kest√§v√§ mustaksi elaksoitu viimeistely

Niin ammattilaisille kuin harrastajallekin sopiva räikkätoimisen kiintoavaimen ja 12 kulmaisen lenkkiavaimen yhdistelmä. Tyylikkään mustaksi viimeisteltyjä avaimia löytyy kaikki yleisimmät koot! Lue lisää >>

Säästä
30 ‚ā¨

49,90
norm. 79,90
40,24 alv 0 %

Heti omassa varastossa! Kun tilaat nyt, lähetämme maanantaina

Ilmainen toimitus

Tuotetta ostettavissa enintään X kpl

Lisää tuote vertailukoriin

Korkealuokkainen räikkäkiintolenkkiavainsarja jonka kiintoavainpää toimi räikän tapaan. Saat avaimen käyttövalmiiksi kätevästi myös suoraan sivulta, koska sitä ei tarvitse pujottaa pultin tai mutterin lävitse. Setissä on yleisimmät koot 8-10-12-13-14-15-17 mm. Spline X6-muotoiltu lenkkipää sopii moniin eri kantatyyppeihin kuten kuusio, neliö, 12-kulma, E-Torx, kulunut kuusio ja tietenkin Spline.

Avaimet on eloksoitu tyylikkään mustaksi ja kestävät erinomaisesti kovat olosuhteet kuten liuottimet! Laserilla tehdyt kokomerkinnät pysyvät lujasti avaimissa ja ne ovat selkeästi luettavissa. Sata tuotteilla onkin elinikäinen takuu materiaali- ja valmistusvirheiden varalta.

Ominaisuudet:

  • Koot 8, 10, 12, 13, 14, 15 ja 17 mm
  • R√§ikk√§ominaisuus kiintoavainp√§√§ss√§
  • Lenkkiavain toisessa p√§√§ss√§
  • Materiaali vahvaa kromi-vanadiiniter√§st√§

  Petri K. 10.06.2024

Vaikuttaa asialliselta. Tosin epähuomiossa tilasin sarjan, jossa räikkä on kiintoavainpäässä. Mutta kyllä nämä käyttöön tulevat.


UUTTA! Voit lisätä nyt myös kuvia kaikkien ihasteltavaksi (vapaaehtoinen)
Voit lisätä yhden tai useamman kuvan. Lähettämällä kuvan, annat meille oikeuden käyttää kuvaa markkinoinnissa ja sosiaalisessa mediassa.

Yhteystietojasi ei julkaista.


Muut asiakkaat ostivat myös

‚Äļ