Risukeitin, NEO Tools 🙂

  • Painoa vain 369 g
  • Todella helppo koota
  • Mukana säilytyspussi

Risukeitin on oiva valinta retkelle, koska se on kevyt, taittuva ja kestävä. Voit käyttää sitä missä tahansa kunhan lähettyvillä on vain oksia ja risuja. Se lämmittää veden ja ruoan helposti kattiloissa, jotka voit säätää sopivalle korkeudelle. Risukeitin on helppo avata ja sulkea yhdellä tapilla, ja se mahtuu kätevästi kantopussiin Lue lisää >>

25,90

20,89 alv 0 %

Heti omassa varastossa! Kun tilaat nyt, lähetämme maanantaina

Tuotetta ostettavissa enintään X kpl

Lisää tuote vertailukoriin

Yli 95 € tilauksiin ilmainen toimitus!

Toimitus alkaen 4,90 €

Risukeitin NEO Tools on näppärä tuote, joka sopii erinomaisesti vaelluksille ja retkeilyyn. Keittimen avulla voit sytyttää tulen suojassa ja keittää vettä sekä valmistaa ruokaa pannulla tai kattilalla liekin päällä. Tuote on valmistettu iskunkestävästä ruostumattomasta teräksestä. Risukeitin on kompakti, sillä sen korkeus on vain 16 cm ja paino vain 369 g, Kevyt rakenne ja pieni koko tekee siitä erittäin kätevän kuljettaa mukana. Tuotteessa on kaksi "pannutukea" , joilla voit säätää keittotason korkeutta. Risukeittimen sivut ovat fiksusti saranoitu, jolloin sinun ei tarvitse miettiä missä järjestyksessä kokoat keittimen. Laitat vain tapin paikoilleen ja keittimen runko alkaa olla valmis.

  • Materiaali: ruostumaton teräs
  • Korkeus: 16 cm
  • Paino: 369 g

  Jari K. 13.06.2024

  E.M. 15.12.2023

UUTTA! Voit lisätä nyt myös kuvia kaikkien ihasteltavaksi (vapaaehtoinen)
Voit lisätä yhden tai useamman kuvan. Lähettämällä kuvan, annat meille oikeuden käyttää kuvaa markkinoinnissa ja sosiaalisessa mediassa.

Yhteystietojasi ei julkaista.


Muut asiakkaat ostivat myös

›