Virtasenkaupan 10 000 tykkääjää -kilpailun säännöt

 

  1. Kilpailun järjestäjä

Virtasenkauppa.fi

Hämeentie 37 24100 Salo

  1. Kuka voi osallistua

Kaikki Suomessa asuvat kuluttajat voivat ottaa osaa kilpailuun, poikkeuksena Virtasenkaupan henkilökunta ja lähiomaiset, jotka eivät voi osallistua kilpailuun.

  1. Milloin kilpailuun voi osallistua

Kilpailu on voimassa 2.1 - 31.1.2019

  1. Miten kilpailuun voi osallistua

Kilpailuun voi osallistua kommentoimalla ja reagoimalla / tykkäämällä Facebookin kilpailujulkaisua. Muualle kuin varsinaiseen kilpailujulkaisuun tulleita kommentteja, reagointeja sekä tykkäyksiä ei oteta arvonnassa huomioon.

  1. Voittaja

Palkinnon arvonta suoritetaan kilpailun päätyttyä helmikuun 2019 ensimmäisellä viikolla, mikäli 10 000 tykkääjän raja on ylitetty. Arvonta suoritetaan kilpailun järjestäjän toimesta. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Mikäli voittajaa ei tavoiteta 15.2.2019 mennessä, arvotaan uusi voittaja.

  1. Palkinto

Palkintona on Kränzlen kylmävesipesuri K 1152 TST, arvo 695 €. Katso tarkemmat tiedot pesurista tästä. Palkinto toimitetaan asiakkaalle. Mikäli palkintoa ei lunasteta kuukauden kuluessa liikkeeseen saapumisesta, voidaan palkinto arpoa uudelleen.

  1. Järjestäjän vastuu

Palkinnon vastaanottaja vapauttaa järjestäjän ja sen yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä.

  1. Henkilötietojen käsittely ja käyttäminen suoramarkkinoinnissa

Kilpailun yhteydessä kerättäviä henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti, eikä niitä käytetä suoramarkkinointiin. Nämä kilpailun viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä.