Sähköauton latausliittimen suoja, K27 🙂

Asiakkaan kuva
Säästä
2 €

17,90
norm. 19,90
14,44 alv 0 %

Valitettavasti tuote on poistunut myynnistä

Saatat olla kiinnostunut näistä

Rukouksiinne on vastattu!

Viimeinkin yleismallinen suoja sähköautojen latausliittimille. Laadukkaasta vedenkestävästä materiaalista valmistettu suojahuppu estää veden, rännän tai lumen pääsyn auton latausliittimeen auton ollessa latauksessa. Enää ei tarvitse tuskailla kiinnijäätyneen liittimen kanssa.

Suojahupun kankaan sisään on ommeltu magneetit joiden avulla suojahuppu kiinnittyy auton kylkeen latausliittimen ympärille. Läpivienti on varustettu kiristysnauhalla jotta huppu saadaan kiristettyä latauskaapelin ympärille.

Suojan yläosaan on lisäksi ommeltu heijastava kolmio, syytä tälle emme ymmärrä.

Otathan huomioon että kiinnityksen ollessa magneettinen tätä ei saa kiinnitettyä muovipuskuriin.

  • Suojan koko: 45 x 30 x 21 cm

  Mika N. 14.11.2022

Toimii hyvin ja ehdottoman tarpeellinen, jos haluat välttää kiinnijäätymiset ja likaantumiset latauspistokkeessa

  Mikko M. 07.11.2022

Peitti hyvin koko latauspistokkeen ja luukun. Ainut ikäväpuoli on se, että suoja on helppo varastaa. Täytyy keksiä joku esto.

  MV.H 14.10.2022

Erinomainen! Loistava sopivuus kaikenlaisiin latausluukkuihin, erityisesti siksi, että sopii kummankin kätisiin luukkuihin. Muutama muu tuote, joita olen harkinnut, ovat muotoilultaan sellaisia, että sopivat vain väsenkätisiin luukkuihin, jollaista autossani ei ole. Tämä sopii siis molempiin (vasen- ja oikeakätisiin) ja vieläpä niin, että luukku ja luukun sarana jäävät suojan sisään (toisin kuin tuotteen kuvassa näkyy). Suojaa siis koko liittimen, luukun ja erityisesti saranan. Lumista talvea odotellessa! :-)


UUTTA! Voit lisätä nyt myös kuvia kaikkien ihasteltavaksi (vapaaehtoinen)
Voit lisätä yhden tai useamman kuvan. Lähettämällä kuvan, annat meille oikeuden käyttää kuvaa markkinoinnissa ja sosiaalisessa mediassa.

Yhteystietojasi ei julkaista.