Sähköauton latausliittimen suoja, Motorwerk 🙂

  • Magneettinen joustava kiinnitys
  • Sopii kaikille latauskaapeleille
  • Täydellinen suojaus latausliitokseen

Yleismallinen suojus joka estää veden, rännän tai lumen pääsyn auton latausliittimeen auton ollessa latauksessa. Magneettikehä on muotoiltavissa ajoneuvon muotojen mukaisesti ja huppu kiristyy latauskaapelin ympärille, joten se sopii käytettäväksi kaikkien autojen kanssa. Lue lisää >>

Säästä
5 €

14,90
norm. 19,90
12,02 alv 0 %

Heti omassa varastossa! Kun tilaat nyt, lähetämme maanantaina

Tuotetta ostettavissa enintään X kpl

Lisää tuote vertailukoriin

Yli 95 € tilauksiin ilmainen toimitus!

Toimitus alkaen 4,90 €

Viimeinkin yleismallinen suoja sähköautojen latausliittimille. Laadukkaasta vedenkestävästä materiaalista valmistettu suojahuppu estää veden, rännän tai lumen pääsyn auton latausliittimeen auton ollessa latauksessa. Enää ei tarvitse tuskailla kiinnijäätyneen liittimen kanssa.

Suojahupun kankaan sisään on ommeltu magneetit joiden avulla suojahuppu kiinnittyy auton kylkeen latausliittimen ympärille. Magneettikehä on muotoiltavissa ajoneuvon muotojen mukaisesti ja huppu kiristyy latauskaapelin ympärille, joten se sopii käytettäväksi kaikkien autojen kanssa. Otathan huomioon että kiinnityksen ollessa magneettinen tätä ei saa kiinnitettyä muoviosiin.

Tuotteella ei ole yhtään arvostelua

Ole ensimmäinen joka arvostelee tämän tuotteen!

UUTTA! Voit lisätä nyt myös kuvia kaikkien ihasteltavaksi (vapaaehtoinen)
Voit lisätä yhden tai useamman kuvan. Lähettämällä kuvan, annat meille oikeuden käyttää kuvaa markkinoinnissa ja sosiaalisessa mediassa.

Yhteystietojasi ei julkaista.

Muut asiakkaat ostivat myös

Viimeeksi selaamasi tuotteet