Sähkökäyttöinen klapisirkkeli 405 mm, Timco ūüôā

Asiakkaan kuva
Säästä
41 ‚ā¨

239
norm. 280
192,74 alv 0 %

Valitettavasti tuote on poistunut myynnistä

Saatat olla kiinnostunut näistä

Klapikone / puusirkkeli

Tehokas klapisirkkeli vaikkapa kotiin tai mökille. Klapisirkkelillä saat helposti pätkittyä polttopuut juuri sinulle sopivan mittaiseksi. Tällä klapikoneella voidaan katkaista halkaisijaltaan enintään 14 cm paksuisia puita.
Ergonominen asento, tehokas moottori ja helposti liikuteltava puupöytä tekevät tästä sirkkelistä mukavan ja helpon käyttää.
Sirkkelin vankka ja varma rakenne antaa vehkeelle pitkän ja onnellisen käyttöiän.

  • Teho: 2200 W
  • J√§nnite: 230 V / 50 Hz
  • Moottorin py√∂rimisnopeus (joutok√§ynti): 2850 rpm
  • Sahauskapasiteetti max: √ė 140 mm
  • Ter√§n py√∂rimisnopeus: enint√§√§n 3500 rpm
  • Ter√§: kovapalater√§, halkaisija 400mm
  • Paino: 41 kg

  Tarja N. 27.05.2020

Toimii hienosti mökkioloissa. Muista vain, ettet rääkkää liian paksulla puutavaralla, niin kestää. Olen tyytyväinen ja suosittelen. Kokoamiseen joudut varaamaan aikaa, koska ohjeen kuvat, joista olisi ollut eniten apua, olivat epäselvät.

  Matti J. 25.06.2020

Turvalevyjen asennuksessa ongelmia. Toiminta muuten odotusten mukainen. Toimitus napapiirin pohjoispuolelle oli yllätys, HIENOA !

  Maija O. 11.06.2020

Hyvinhän tuo klapisirkkeli pelaa ?

  puu p√§√§ 05.02.2018

Pakettia aukastaessa huomasin, että olikin jonköping. Mutta eteenpäin, mainoksesa väitetttiin sen katkovan huoletta isompiakin rankoja, näinhän se onkin, mutta ajankanssa ja pitkän sellaisen. ei tietenkään kahden kilovatin kone ole tehokas puiden katkontaan. en suosittele kiireisille enkä niille jotka aikovat tehdä enemmän polttopuita. Hyvää on että 10 amppeerin sulakkeen takaa saa toimimaan ja on kovapalaterä


UUTTA! Voit lisätä nyt myös kuvia kaikkien ihasteltavaksi (vapaaehtoinen)
Voit lisätä yhden tai useamman kuvan. Lähettämällä kuvan, annat meille oikeuden käyttää kuvaa markkinoinnissa ja sosiaalisessa mediassa.

Yhteystietojasi ei julkaista.


Muut asiakkaat ostivat myös

‚Äļ