Saunahattu lätkäkypärä 🙂

Suomi Finland lätkäkypärää muistuttava täysin villasta valmistettu huopahattu tekemään sinusta tyylikkäimmän saunojan tai paljussa istujan. Loistava idea myös lahjaksi jääkiekkofanille tai tuliaiseksi mökille. Lue lisää >>

24,90

20,08 alv 0 %

Heti omassa varastossa! Kun tilaat nyt, lähetämme huomenna

Tuotetta ostettavissa enintään X kpl

Lisää tuote vertailukoriin

Yli 95 € tilauksiin ilmainen toimitus!

Toimitus alkaen 4,90 €

Suomi Finland lätkäkypärää muistuttava huopahattu.

Hatun käyttötarkoitukset ovat loputtomat. Voit sykähdyttää kanssaluistelijoita upealla asustuksella ulkojäillä tai dominoida kisakatsomoita upean asusteen avulla niin kotikatsomoissa kuin hallillakin!

Voit myös käyttää lakkia perinteisesti suojaamaan päätä kuumalta saunassa. Lakki suojaa tietysti myös viileältä niin paljuillessa kuin avantouinneillakin. Lakissa on kätevä hihna jolla saat lakin kiristettyä ensimmäisen tai toisen leuan alle. Hihnaa käyttämällä voit saada illuusion turvallisuuden tunteesta.

VAROITUS: Osalla hatun käyttäjistä on havaittu lisääntynyttä herkkätunteisuutta ja tarvetta puhua 1995 vuoden Tupu-Hupu-Lupu ketjun saavutuksista. Tämä vaikutus on ollut erityisen suurta käyttäjillä jotka ovat käyttäneet hattua löylyissä janojuoman vaikutuksen alaisena. Virtasenkauppa ei ota vastuusta jos näitä suorituksia muistellessa tirahtaa kyynel tai parikin.

Tuotteella ei ole yhtään arvostelua

Ole ensimmäinen joka arvostelee tämän tuotteen!

UUTTA! Voit lisätä nyt myös kuvia kaikkien ihasteltavaksi (vapaaehtoinen)
Voit lisätä yhden tai useamman kuvan. Lähettämällä kuvan, annat meille oikeuden käyttää kuvaa markkinoinnissa ja sosiaalisessa mediassa.

Yhteystietojasi ei julkaista.

Muut asiakkaat ostivat myös