Shell Rimula R6 M 10W-40 ūüôā

Shell Rimula R6 M
- Synteettinen raskaan kaluston dieselmoottoriöljy
- Shell Rimula R6 M -√∂ljyn pitk√§lle kehitetty lis√§aineteknologia ja t√§yssynteettiset perus√∂ljyt varmistavat tehokkaan ja jatkuvasti ajo-olosuhteitasi vastaavan suojan. Tehostettu suoja tuo s√§√§st√∂√§ huoltokustannuksiin pitkien √∂ljynvaihtov√§lien, erinomaisen suojan noen aiheuttamalta kulumiselta, moottorin ja m√§ntien… Lue lis√§√§ >>

209

168,55 alv 0 %

Ilmainen toimitus

Vertaile

Shell Rimula R6 M

  • Synteettinen raskaan kaluston dieselmoottori√∂ljy
  • Shell Rimula R6 M -√∂ljyn pitk√§lle kehitetty lis√§aineteknologia ja t√§yssynteettiset perus√∂ljyt varmistavat tehokkaan ja jatkuvasti ajo-olosuhteitasi vastaavan suojan. Tehostettu suoja tuo s√§√§st√∂√§ huoltokustannuksiin pitkien √∂ljynvaihtov√§lien, erinomaisen suojan noen aiheuttamalta kulumiselta, moottorin ja m√§ntien puhtauden sek√§ polttoaineen s√§√§st√∂n muodossa.


Ominaisuudet
‚ÄĘ S√§√§st√§√§ huoltokustannuksissa
Shell Rimula R6 M täyttää johtavien moottorivalmistajien, kuten Mercedes-Benz, MAN, DAF ja Volvo, vaatimukset pitkille öljynvaihtoväleille huoltoaikataulujen optimoimiseksi kestävyydestä tinkimättä.
‚ÄĘ Erinomainen m√§ntien puhtaus
Shell Rimula R6 M -√∂ljyn kehittynyt lis√§aineteknologia perustuu Shell Rimula ‚Äďmoottori√∂ljyjen suorituskykyyn ja maineeseen pit√§en m√§nn√§t erinomaisen puhtaana moottorin pitk√§n i√§n varmistamiseksi.
‚ÄĘ V√§h√§inen kuluminen - moottorin pitk√§ ik√§
Shell Rimula R6 M täyttää tiukat vaatimukset kulumisenestolle useissa eurooppalaisissa, amerikkalaisissa ja japanilaisissa moottoreissa, suojaten sylinteriputken kiillottumiselta ja venttiilikoneiston kulumiselta moottorin iän pidentämiseksi
‚ÄĘ Polttoainetalous
Shell Rimula R6 M auttaa säästämään polttoainekustannuksissa paksumpiin öljyihin verrattuna.

Käyttö
‚ÄĘ Raskaan kaluston dieselmoottorit maantieliikenteess√§
Sopii erityisesti kuorma-autoihin ja maantiekuljetuksiin nykyaikaisiin Mercedes-Benz ja MAN -moottoreihin. Täyttää tai ylittää myös muiden eurooppalaisten autovalmistajien, kuten Volvo, Renault, DAF, Scania ja Iveco, suorituskykyvaatimukset sekä Cumminsin, Mackin ja monien japanilaisten moottorityyppien vaatimukset.
Ei suositella Caterpillar-moottoreihin.
‚ÄĘ Matalap√§√§st√∂iset moottorit
Shell Rimula R6 M täyttää useimpien eurooppalaisten valmistajien Euro 2 ja 3 -moottoreiden ja tiettyjen Euro 4 -moottoreiden vaatimukset.

Uusimpiin dieselpartikkelisuodattimella (DPF)varustettuihin matalapäästöisiin dieselmoottoreihin suosittelemme Shell Rimula R6 LM/LME -öljyjä.

R6 M 10W-40
ACEA: E7, E4
API: CF
Cummins: CES 20072
Deutz : DQC IV-05
Iveco: T3 E4
MACK: EO-M Plus
MAN: 3277
MB-hyväksyntä: 228.5
MTU: Category 3
Renault trucks: RXD

Tyypilliset arvot:

  • Viskositeetti-indeksi: 153
  • Kaadettavuuspiste: -42¬įC

  Stefan A. 22.03.2018

  Stefan A. 06.05.2019

UUTTA! Voit lisätä nyt myös kuvia kaikkien ihasteltavaksi (vapaaehtoinen)
Voit lisätä yhden tai useamman kuvan. Lähettämällä kuvan, annat meille oikeuden käyttää kuvaa markkinoinnissa ja sosiaalisessa mediassa.

Yhteystietojasi ei julkaista.


Tuotekoodi: SE736662-20

Takuu: 1 vuosi.

Toimitus alkaen 0 €

Pakkauskoko: 20 L

Vertailuhinta: 10,45 € / L

Muut tuotteet samassa ryhmässä

EAN-koodi: 5011987118669

Muut asiakkaat ostivat myös

‚Äļ