Snow Foam vaahtopesuaine 5 l, Speed 🙂

Ota hellävarainen ja helppo vaahtopesu osaksi jokaista auton pesukertaa!

Asiakkaan kuva
  • Turvallinen vahapinnoille
  • Voimakkaasti vaahtoutuva
  • Biohajoava koostumus

Speed Snow Foam on vahaturvallinen ja voimakkaasti vaahtoava pesuaine painepesuriin liitettävien vaahdottimien kanssa käytettäväksi, tai laimennettuna autoshampoon tapaan. Vaahtopesussa lika irtoaa turvallisesti ilman mekaanista maalipintaa kuluttavaa kontaktia. Lue lisää >>

Säästä
5 €

14,90
norm. 19,90
12,02 alv 0 %

Valitettavasti tuote on poistunut myynnistä

Saatat olla kiinnostunut näistä

Speed Snow Foam on vahaturvallinen ja voimakkaasti vaahtoava pesuaine painepesuriin liitettävien vaahdottimien kanssa käytettäväksi, tai laimennettuna autoshampoon tapaan.

Vaahtopesussa itse aine jää pidemmäksi aikaa pestävälle pinnalle ilman aineen kuivumista. Vaahtopesuaine vaikuttaa pinnalla pidempään, ja ehtii sitouttamaan itseensä pinnan irtolikaa printeistä pesuainetta paremmmin. Vedellä huuhtelemalla lika irtoaa täysin ilman mekaanista kontaktia, jolloin käsittely on maali- ja vahapinnalle täysin turvallinen. Vaahtopesu on hyvä sellaisenaan mutta viimeisen päälle homman tekevä käyttää sitä aina myös esipesuna ennen erilaisten harjojen ja sienien käyttöä, kun naarmuttava irtolika on jo poistettu pinnalta.

Speed Snow Foam vaahtopesuainetta voi käyttää sellaisenaan, tai sitä voidaan laimentaa enintään suhteessa 1 osa ainetta ja 3 osaa vettä. Sopiva suhde kannattaa testata käytetyn vaahdottimen kanssa. Sopiva vaahto pysyy hyvin paikallaan mutta irtoaa helposti huuhtelussa. Perinteisenä autoshampoona käytettäessä annostus on 1 dl pesuainetta 10 litraa vettä kohden. Eli 10% tiukkaa sekaan!

Pestävä kohde vaahdotetaan huolellisesti ja aineen annetaan vaikuttaa muutama minutti. Älä kuitenkaan koskaan anna aineen kuivua pestävälle pinnalle!

  Sammy 05.07.2023

Orgaaninen lika irtoaa hyvin ja vaahtoaa maltillisesti.

  Juhis S. 21.04.2022

Vaahtoaa helposti ja runsaasti. Paljon tulee pestyä autoja ja tässä kyllä erinomainen hintalaatusuhde ja nopeasti toimitettiin. Kiitos!

  Jukka K. 09.03.2023

Hyvä pesutulos

  Juha P. 30.10.2023

Ei niin hyvä ja runsas vaahto mutta voi olla vika myös käyttäjässä jos nuukailee

  Jani H. 25.04.2023

Todella nopea toimitus

  Jarkko M. 18.05.2023

  juhani P. 04.05.2023

  Pasi M. 05.08.2023

UUTTA! Voit lisätä nyt myös kuvia kaikkien ihasteltavaksi (vapaaehtoinen)
Voit lisätä yhden tai useamman kuvan. Lähettämällä kuvan, annat meille oikeuden käyttää kuvaa markkinoinnissa ja sosiaalisessa mediassa.

Yhteystietojasi ei julkaista.


Tuotekoodi: SF-5T

Pakkauskoko: 5 L

Vertailuhinta: 2,98 € / L

Muut tuotteet samassa ryhmässä

EAN-koodi: 6438168104447

Muut asiakkaat ostivat myös

›