SpyCap -h√§lytin rele-kortilla ūüôā

SpyCap -hälytysjärjestelmä rele-kortilla.

SpyCap on patentoitu, tanskalainen keksint√∂, mik√§ on toiminnaltaan varsin yksinkertainen. SpyCapin perustana on polttoaines√§ili√∂n korkki, mik√§ kierret√§√§n alkuper√§isen korkin tilalle. SpyCap -korkki on yhteydess√§ muuhun j√§rjestelm√§√§n ja kun korkki avataan j√§rjestelm√§ tekee automaattisesti h√§lytyksen. SpyCap-j√§rjestelm√§ss√§ on kaksi h√§lytysvaihtoehtoa, … Lue lis√§√§ >>

Säästä
359,10 ‚ā¨

99,90
norm. 459
80,56 alv 0 %

Heti omassa varastossa! Kun tilaat nyt, lähetämme huomenna

Ilmainen toimitus

Tuotetta ostettavissa enintään X kpl

Lisää tuote vertailukoriin

SpyCap -hälytysjärjestelmä rele-kortilla.

SpyCap on patentoitu, tanskalainen keksintö, mikä on toiminnaltaan varsin yksinkertainen. SpyCapin perustana on polttoainesäiliön korkki, mikä kierretään alkuperäisen korkin tilalle. SpyCap -korkki on yhteydessä muuhun järjestelmään ja kun korkki avataan järjestelmä tekee automaattisesti hälytyksen. SpyCap-järjestelmässä on kaksi hälytysvaihtoehtoa, laitteistosta riippuen.

Rele-kortilla

varustetuissa järjestelmissä korkin avaaminen kytkee ajoneuvoon valot ja äänitorvi alkaa soimaan. GSM-asemalla varustetut järjestelmät puolestaan lähettävät äänimerkkien ja valojen lisäksi myös tekstiviestin ennalta ilmoitettuun numeroon.

SpyCap-järjestelmää voidaan käyttää kaikkiin ajoneuvoihin, joihin sen SpyCap-korkki sopii. SpyCap-korkkeja on kolmea eri mallia.
Tämä SpyCap -varashälytin ja -korkki sopivat useimpiin traktorimalleihin sekä joihinkin Scania- ja Schmitz-merkkisiin kuorma-autoihin. Tämä korkki sopii muun muassa New Holland, Valtra, John Deere, Massey Ferguson, Fendt ja Claas merkkisille traktoreille.

Sisältö:
1 x Spycap-säiliökorkki traktorille
1 x Relekortti releulostulolla

Tuotteella ei ole yhtään arvostelua

Ole ensimmäinen joka arvostelee tämän tuotteen!

UUTTA! Voit lisätä nyt myös kuvia kaikkien ihasteltavaksi (vapaaehtoinen)
Voit lisätä yhden tai useamman kuvan. Lähettämällä kuvan, annat meille oikeuden käyttää kuvaa markkinoinnissa ja sosiaalisessa mediassa.

Yhteystietojasi ei julkaista.