Taktinen reppu, NEO Tools ūüôā

  • Vahvistettua 600D polyesteria
  • 4 ulkoista ja 18 sis√§ist√§ taskua
  • S√§√§dett√§v√§t hihnat ja hengitt√§v√§ selk√§osa

Neo Toolssin on selkäreppu, joka sopii niin retkeilyyn kuin työhönkin. Repun materiaali on vahvistettua 600D polyesteria, joka kestää kulutusta ja sääolosuhteita. Repussa on runsaasti tilaa ja taskuja erilaisille varusteille ja työkaluille Lue lisää >>

79,90

64,44 alv 0 %

Heti omassa varastossa! Kun tilaat nyt, lähetämme maanantaina

Tuotetta ostettavissa enintään X kpl

Vertaile

Yli 95 € tilauksiin ilmainen toimitus!

Toimitus alkaen 4,90 €

Neo toolssin todella monipuolinen taktinen reppu joka sopii niin retkeilyyn kuin työhönkin. Repun materiaali on vahvistettua 600D polyesteria, joka kestää kulutusta ja sääolosuhteita. Repussa on runsaasti tilaa ja taskuja erilaisille varusteille ja työkaluille. Repussa on neljä ulkoista ja 18 sisäistä taskua, joissa voit säilyttää ja kuljettaa kaikkea tarpeellista. Lisäksi repussa on erillinen tasku kannettavalle tietokoneelle, jossa on omat paikat laturille ja muille työvälineille, kuten kynille ja vihoille.

Repun kantaminen on mukavaa ja helppoa, sillä repussa on säädettävät olkahihnat, rintaremmi ja lantiovyö, jotka jakavat painon tasaisesti. Repun selkäosa on valmistettu hengittävästä kankaasta, joka vähentää selän hikoilua. Repun ulkopinnalla on myös useita molle-lenkkejä, joihin voit kiinnittää lisävarusteita tarpeen mukaan. Olkahihnoissa on myös pienet lenkit esimerkiksi juomapullon kiinnitystä varten vaelluksella.

  • 05 x 29,5 x 19 cm
  • 18 sis√§taskua
  • 4 ulkoista taskua
  • Vahvistettu, kest√§v√§ kangas 600D polyesteria

Tuotteella ei ole yhtään arvostelua

Ole ensimmäinen joka arvostelee tämän tuotteen!

UUTTA! Voit lisätä nyt myös kuvia kaikkien ihasteltavaksi (vapaaehtoinen)
Voit lisätä yhden tai useamman kuvan. Lähettämällä kuvan, annat meille oikeuden käyttää kuvaa markkinoinnissa ja sosiaalisessa mediassa.

Yhteystietojasi ei julkaista.

Muut asiakkaat ostivat myös

‚Äļ