Tuulilasin asennussarja, 7-os, Brilliant Tools 🙂

- 7-osainen sarja
- Etu- ja takalasien irrotukseen
- Sisältää pidikkeen irrotustyökalun ja kaksoiskoukun

BRILLIANT TOOLS tuulilasin irrotussarja BT681100 on ehdoton apuväline etu- ja takalasien irrotukseen. Iskeytyvät kivet rikkovat lasin helposti. Tällöin se on pakko vaihtaa. Liimatut terät voidaan irrottaa vaivattomasti kaksin kolmikulma-vetolangan ja kahden kahvan avulla, tai yksin veto… Lue lisää >>

Säästä
14,40 €

51,90
norm. 66,30
41,85 alv 0 %

Heti omassa varastossa! Kun tilaat klo 13 mennessä, lähetämme tänään

Tuotetta ostettavissa enintään X kpl

Lisää tuote vertailukoriin

Yli 95 € tilauksiin ilmainen toimitus!

Toimitus alkaen 4,90 €

  • 7-osainen sarja
  • Etu- ja takalasien irrotukseen
  • Sisältää pidikkeen irrotustyökalun ja kaksoiskoukun


BRILLIANT TOOLS tuulilasin irrotussarja BT681100 on ehdoton apuväline etu- ja takalasien irrotukseen. Iskeytyvät kivet rikkovat lasin helposti. Tällöin se on pakko vaihtaa. Liimatut terät voidaan irrottaa vaivattomasti kaksin kolmikulma-vetolangan ja kahden kahvan avulla, tai yksin vetoterää käyttäen. Toimitukseen sisältyy pidikkeen irrotustyökalu verhousten irrottamiseen. Kaksoiskoukkua voidaan käyttää kumitiivisteille tai vastaaville.


Jokaisessa työkalussa piilee asiantuntijoidemme yli neljännesvuosisadan kokemus. Tämä tinkimätön laatu, korkealaatuiset ammattimaiset​työkalut vaativaan jokapäiväiseen käyttöön, on yksi menestyksemme salaisuuksista. Vältämme suuria myyntirakenteita ja ylenpalttisia markkinointitoimia, ja pystymme tästä syystä tarjoamaan tuotteemme sensaatiomaisen edulliseen hinta-laatusuhteeseen. Säästä selvää rahaa laatuvaatimuksistasi tinkimättä!

Laatutyökalu powered by KS TOOLS.

Tuotteella ei ole yhtään arvostelua

Ole ensimmäinen joka arvostelee tämän tuotteen!

UUTTA! Voit lisätä nyt myös kuvia kaikkien ihasteltavaksi (vapaaehtoinen)
Voit lisätä yhden tai useamman kuvan. Lähettämällä kuvan, annat meille oikeuden käyttää kuvaa markkinoinnissa ja sosiaalisessa mediassa.

Yhteystietojasi ei julkaista.