Työkaluvaunut

Oletko etsimässä työkaluvaunua työkaluilla vai ilman? Meiltä löytyy molempia. Autokorjaamoiden suurimmassa suosiossa ovat Boxo-työkaluvaunut. Boxoon on saatavissa myös työkalumoduuleita. Voit ostaa tyhjän vaunun ja täyttää sen moduuleilla tai vaunun, joka sisältää jo tietyn määrän moduuleja ja täydentää sitä haluamallasi lisämoduuleilla.

Suosituimpia tuotteita tästä tuoteryhmästä

Työkaluvaunujen verkkokauppa


Verkkokauppamme tarjoaa laajan ja laadukkaan valikoiman työkaluvaunuja niin ammatti-, harrastus- kuin kotikäyttöönkin. Työkaluvaunu on ehdoton varuste niin korjaamossa, autotallissa kuin kotonakin. Työkaluvaunun ansiosta työkalusi pysyvät ehjinä ja järjestyksessä. Lisäksi vaunun avulla saat tarvitsemasi työkalut näppärästi aivan työkohteen viereen. Meiltä löytyy työkaluvaunuja sekä työkaluilla että ilman työkaluja. Katso tarjouksemme ja osta kätevästi nettikaupastamme.

Lisävarustele makusi mukaan


Työkaluvaunujen lisäksi voit tilata netistä erilaisia moduuleja työkaluvaunuihin, työpistemoduuleja sekä työkalupakkeja, -laatikostoja, -laatikoita, -laukkuja, ja -salkkuja. Etsitkö kenties työkalupakkia? Suosittu peruspakki, jonka hinta ei päätä huimaa, löytyy täältä. Netistä voit tilata myös kätevän työkalurepun halvalla, jolloin voit ottaa tärkeimmät työkalut mukaan ja kuljettaa niitä mukanasi missä ikinä liikutkin.

Tuotemerkkejämme ovat muun muassa: Boxo, Kamasa-Tools, Facom, Meganex, Taron, Fixit Tools, Sealey, Carolus, Timco, Stahlwille, TengTools, Fluke, StrongLine ja Patrol. Laatua edullisesti ja ilmaisella toimituksella, kun tilaat yli 50 eurolla. Hyvä palvelu on meille tärkeää eli otathan yhteyttä, mikäli tulee kysyttävää!