Ulkoporealtaan kansi, 156 x 210 cm, harmaa ūüôā

Eristekansi ulkoporealtaaseen

Kun allasta ei k√§ytet√§, sijoitetaan sen p√§√§lle kansi. Ulkoporealtaan kannen teht√§v√§n√§ on huolehtia l√§mm√∂neristyksest√§ sek√§ altaan veden puhtaudesta. Eristekansi onkin ulkoporealtaan t√§rkein suoja l√§mm√∂nvaihteluita vastaan. Hyv√§ kansi auttaa my√∂s pienent√§m√§√§n s√§hk√∂nkulutusta ja pit√§√§ altaan veden puhtaampana. Kansi on muotoiltu siten, ett√§ se on paksumpi keskelt√§… Lue lis√§√§ >>

570

459,68 alv 0 %

Saatavuusarvio: 1-3 arkipäivää

Tuotetta ostettavissa enintään X kpl

Vertaile

Toimitetaan perille, laske rahdin hinta:

Eristekansi ulkoporealtaaseen

Kun allasta ei käytetä, sijoitetaan sen päälle kansi. Ulkoporealtaan kannen tehtävänä on huolehtia lämmöneristyksestä sekä altaan veden puhtaudesta. Eristekansi onkin ulkoporealtaan tärkein suoja lämmönvaihteluita vastaan. Hyvä kansi auttaa myös pienentämään sähkönkulutusta ja pitää altaan veden puhtaampana. Kansi on muotoiltu siten, että se on paksumpi keskeltä ja ohenee reunoja kohden, jolloin vesi valuu paremmin pois altaan päältä.

Eristekannen k√§ytt√∂ on varsin helppoa, sill√§ se taittuu keskelt√§ kahtia. Kannen taitekohtaa on tukevoitettu metallivahvikkeilla ja siin√§ on my√∂s tukeva lis√§eristys. Erityisvahva kansi kest√§√§ suuremmankin lumikuorman, sill√§ sen kantavuus on noin 200 kg. Kannessa on lukittavat kiinnityshihnat ja l√§mp√∂h√§vikki√§ est√§v√§t ‚ÄĚhelmat‚ÄĚ.
Eristekannen pintamateriaali on helposti puhtaana pidettävää vinyyliä. Kannen hoitoon suositellaan käyttämään siihen erityisesti tarkoitettua hoitoainetta. Hoitoaineen avulla kannen käyttöikä pitenee ja se pysyy hyväkuntoisena.

Ominaisuudet:

  • Helposti puhdistettava vinyylipinta
  • L√§mp√∂h√§vikki√§ est√§v√§t helmat
  • Kannen taitekohdassa metallivahvikkeet ja tukeva lis√§eriste
  • 12 cm paksu EPS-eriste
  • Eriste on suojattu muovikalvolla
  • Kannen kantavuus n. 200kg
  • Lukittavat kiinnityshihnat
  • Koko: 156 x 210 cm


Eristekansi painaa noin 15 kg. Suosittelemmekin kansitelinettä kannen käyttöä helpottamaan. Kansiteline on hyödyllinen apuväline varsinkin talvisin. Kansitelineellä kannen käyttö on helppoa ja vaivatonta.

  Risto H. 20.10.2017

vastaa täysin odotuksia

  jyri H. 31.05.2021

UUTTA! Voit lisätä nyt myös kuvia kaikkien ihasteltavaksi (vapaaehtoinen)
Voit lisätä yhden tai useamman kuvan. Lähettämällä kuvan, annat meille oikeuden käyttää kuvaa markkinoinnissa ja sosiaalisessa mediassa.

Yhteystietojasi ei julkaista.


Muut asiakkaat ostivat myös

‚Äļ