Ale -24%

Uudelleen käytettävä kosteudenpoistaja, Pingi

Uudelleen, uudelleen ja uudelleen käytettävä!

Huurtuneille ikkunoille hei hei! Elämä helpottuu huomattavasti. Lue lisää tuotteesta Uudelleen käytettävä kosteudenpoistaja, Pingi

norm. 13 € TARJOUS 9,89 7,98 € ALV 0 %
Vertaile

Saatavuusarvio: Heti varastossa

Tuotekoodi: 880-PINGI

EAN-koodi: 8718481173374

Yli 50 € tilauksiin ilmainen toimitus!

Toimitus alkaen 4,90 € -
Toimitustavat  

Pingi -kosteudenpoistaja / kosteuden imijä

Tehokas uudelleen käytettävä kosteudenpoistaja autoon. Pingi -kosteudenpoistaja on helppo ja nopea tapa poistaa autoon, matkailuajoneuvoihin tai vaikkapa veneisiin kerääntyvää kosteutta. Ajoneuvoille tarkoitetulla kosteudenpoistajalla saat vaivattomasti häviämään huurtuvat ikkunalasit sekä poistat tunkkaiset hajut, kosteudesta johtuvat tahrat ja muut kosteusongelmat kulkuneuvostasi. Pingi- kosteudenpoistaja vetää magneetin lailla puoleensa lähiympäristössä olevan kosteuden ja vangitsee sen tehokkaasti sisäänsä.

Kun Pingin vettä varastoiva pussi täyttyy, muuttuu kyljessä oleva kosteudenilmaisin sinisestä vaaleanpunaiseksi. Kun ilmaisin on muuttunut kokonaan vaaleanpunaiseksi, täytyy kosteudenpoistaja kuivata. Tuote laitetaan mikroaaltouuniin kuudeksi minuutiksi, jolloin vesi Pingin sisällä kuumenee ja haihtuu. Kosteudenilmaisin muuttuu väriltään takaisin vaaleansiniseksi ja Pingi -kosteudenpoistaja on jälleen valmis käyttöön.

Huom: Pingi kuumenee mikrossa ollessaan todella paljon ja se suositellaan laitettavaksi mikron kestävään astiaan tai vähintään paperipyyhkeen päälle. Kosteudenilmaisimen tulisi näyttää ylöspäin.


Tuotteella ei ole yhtään arvostelua

Ole ensimmäinen joka arvostelee tämän tuotteen!

Yhteystietojasi ei julkaista.

Katso myös muut tuotteet ryhmässä Muut tuotteet

  Tämän tuotteen ostajat tilasivat myös näitä