Vaihdekepin nuppi, Cobra ūüôā

Ale -78%
Asiakkaan kuva
  • Upea krominen viimeistely
  • Jopa 5 hevosvoimaa lis√§tehoa
  • Punaiset silm√§t LED valoin

Kuvittele itsesi Agrabahin toreille etsimään vaihdekepin nuppia, todennäköisesti valintasi olisi tämä. Nosta autosi näyttävyys uudelle tasolle! Lue lisää >>

Säästä
10 ‚ā¨

2,90
norm. 12,90
2,34 alv 0 %

Heti omassa varastossa! Kun tilaat klo 13 mennessä, lähetämme tänään

Vertaile

Yli 95 € tilauksiin ilmainen toimitus!

Toimitus alkaen 4,90 €

Vihdoin saatavilla kysytyt cobran pään muotoiset vaihdekepin nupit. Tämä jämäkkä krominvärinen katseenvangitsija ei ole pelkästään näyttävä, vaan se lisää myös auton suorituskykyä. Verkkokaupan asiakaspalvelun tekemän tutkimuksen mukaan auton suorituskyky nousee kolmesta viiteen hevosvoimalla riippuen autossa olevasta moottorista.

Hyvä olo ja itsetunnon nousu saa vielä lisäpontta, kun vaihdat Cobran sisällä olevat CR1220 patterit kuivuneista ja vanhentuneista uusiin. Napin painalluksella tämän mystisen käärmeen silmät alkavat hohtaa punaisena, wow!

  • Yksi painallus: silm√§t vilkkuvat vuorotellen
  • Kaksi painallusta: molemmat silm√§t vilkkuvat samaan aikaan
  • Kolme painallusta: valot palavat


Paketissa tulee mukana itse nuppi, kuusiokoloavain, kiinnitysruuvit, kaksi käyttökelvotonta CR1220 paristoa sekä useita erilaisia sovitteita erikokoisille vaihdekepin tangoille.

  Cobrakuiskaaja 13.12.2022

Tästä ei nuppi enää parane. Cobra on helppo asentaa mukana tulevalla työkalulla. Ainut miinus on, että paristot piti vaihtaa uusiin, jotta tänän upean säihkysilmän sai loistamaan, mutta lukeenhan se toki tuossa ilmoituksessa.

  juha M. 20.12.2022

  Miska T. 16.01.2023

UUTTA! Voit lisätä nyt myös kuvia kaikkien ihasteltavaksi (vapaaehtoinen)
Voit lisätä yhden tai useamman kuvan. Lähettämällä kuvan, annat meille oikeuden käyttää kuvaa markkinoinnissa ja sosiaalisessa mediassa.

Yhteystietojasi ei julkaista.


Muut asiakkaat ostivat myös

‚Äļ