Ale -13%
Asiakkaan kuva

Vetorengas vesileikkeihin (130 cm), Atom

Hupia vauvasta vaariin!

Rengas veneen perään kiinni ja pitämään hauskaa! Kesäpäivien ykköslelu olit sitten nuori tai vanha. Meidän tuotekortti vaastaavan mökillä on tälläinen ja siksi siellä vieraillaankin todella usein. Lue lisää >>

Säästä 10 €

74,90
TARJOUS 65
52,42€ alv 0 %
Vertaile

Saatavuusarvio: Heti varastossa

Tuotekoodi: 328121

EAN-koodi: 6410413281219

Löysitkö muualta halvemmalla?

Yli 95 € tilauksiin ilmainen toimitus!

Toimitus alkaen 4,90 € -
Toimitustavat  

Katso myös muut tuotteet ryhmässä Tarvikkeita mökille

Vesileikkihin soveltuva vetorengas

Rengas tulee kiinnittää narun kanssa veneen perään ja sitten vain nauttia ja nauraa. Ihan mielettömän hauska lelu kesäpäivinä. Muista kuitenkin asentaa tarpeeksi pitkä köysi veneen ja vetorenkaan välille, ettei pääse tapahtumaan mitään lapsuksia. Rengas on valmistettu vahvasta PVC -muovista ja oxford -kankaasta. Kädensijoja renkaasta löytyy neljä kappaletta. Ota kiinni mistä saat. Vauhdin hurma on mieletön.

Ilmatäytteinen kelluntarengas on helppo pakata mukaan mökille, rannalle, rikkaan sedän luokse tai vaikka etelänmatkalle.

  • Halkaisija: 130 cm
  • Painoraja: 90 kg

Viilennä sisätilat mukaviksi - Katso tästä tarjouksemme siirrettävästä ilmastointilaitteesta!

UUTTA! Voit lisätä nyt myös kuvia kaikkien ihasteltavaksi (vapaaehtoinen)
Voit lisätä yhden tai useamman kuvan. Lähettämällä kuvan, annat meille oikeuden käyttää kuvaa markkinoinnissa ja sosiaalisessa mediassa.

Yhteystietojasi ei julkaista.


Ei ole vielä päässyt käyttöön. Kerran esitäytetty ja vaikuttaa ainakin ihan hyvältä. Lapset ei malttaisi odottaa, että päästään mökille kokeilemaan. Vielä ei suomen kelit vaan ole ihan ollet kohdillaan. Isi pääsee ajamaan veneellään ja lapsetkin nauttii. Kiitos hei myös nopeasta toimituksesta!!

  Kalle F. 29.04.2021

  Tämän tuotteen ostajat tilasivat myös näitä