Vettä kirkastava saostusaine 1 kg, BWT 🙂

Flokkausaine uima-altaille

Helposti annosteltava jauhe samean veden muuttamiseksi taas kirkkaaksi. Lue lisää >>

Säästä
2 €

9,90
norm. 11,90
7,98 alv 0 %

Heti omassa varastossa! Kun tilaat nyt, lähetämme huomenna

Tuotetta ostettavissa enintään X kpl

Lisää tuote vertailukoriin

Yli 95 € tilauksiin ilmainen toimitus!

Toimitus alkaen 4,90 €

WBT poolflock alumiinisulfaatti vedenkirkaste 1kg

Sameaksi muuttunut uima-altaan tai ulkoporealtaan vesi voidaan kirkastaa alumiinisulfaatin avulla. Sameus johtuu yleensä ilman hiukkasista ja puutteellisesta suodatuksesta sekä bakteerien ja levien muodostumisesta mikäli vettä ei ole käsitelty oikeaoppisesti. Myös veteen liuennut kalkki tekee vedestä maitomaisempaa ja harmaampaa. Saostumisen aiheuttavat hiukkaset ovat niin pieniä ettei niitä saa suodattamalla pois. Benamin poolflock suurentaa ja yhdistää hiukkasia jolloin ne voidaan puhdistaa altaasta.

Käyttöohje:

Uima-allasveden pH-arvon on oltava aina 7,2 – 7,4. Lisää pintaventtiilin kautta hitaasti 200 ml saostusainetta 10 vesikuutiota kohden. Anna kiertopumpun käydä. Sulje tämän jälkeen suodatin noin 15 minuutiksi. Suodata vettä tämän jälkeen niin kauan, kunnes sameat kohdat ovat hävinneet tai kunnes suodatin on huuhdeltava vastavirtahuuhtelulla.

Toista toimenpide jokaisen vastavirtahuuhtelun jälkeen jälkeen, kunnes vesi on täysin kirkasta. Tätä menetelmää suositellaan vain uima-altaisiin, joissa on käytössä hiekkasuodatin, sillä patruunasuodatin tukkeutuu liian nopeasti.

Allasveden käsittelemiseksi on myös toinen tapa: Laimenna vastaava määrä saostusainetta (200 ml 10 m3:ä allasvettä kohden) pH:n säätämisen jälkeen ja jaa se tasaisesti kastelukannun avulla altaan pinnalle. Anna vaikuttaa muutamia tunteja, esimerkiksi yön yli. Saostusaine ja sameutta aiheuttavat hiukkaset muodostavat yhdessä sakkaa, joka painuu altaan poh-jalle. Sakka voidaan imuroida varovasti viemäriin pohjaimurin avulla.

  Mika M. 10.08.2022

Toimii hienosti

  Mika C. 30.05.2023

Nopeasti tuli ja toimi niin kuin piti👍

  Prunni 01.08.2022

Ei toiminut, mutta taisi olla liian pieni määrä ainetta. Olisi tarvittu 5 kertaa isompi määrä. (Ostin vain yhden purkin)

  Hannu 04.09.2023

  Pekka M. 13.05.2022

  Sirpa K. 10.05.2022

  Sari S. 02.08.2021

  Lars-Erik H. 19.05.2022

UUTTA! Voit lisätä nyt myös kuvia kaikkien ihasteltavaksi (vapaaehtoinen)
Voit lisätä yhden tai useamman kuvan. Lähettämällä kuvan, annat meille oikeuden käyttää kuvaa markkinoinnissa ja sosiaalisessa mediassa.

Yhteystietojasi ei julkaista.


Muut asiakkaat ostivat myös