W-light Aurora lisävalopaketti telineellä ja johtosarjalla

Täydellinen lisävalopaketti W-light Aurora slim lisävalolla, asennustelineellä ja johtosarjalla!

  • Valmis kokonaisuus
  • Järisyttävä 12000 lumenin valoteho
  • Litteä tyylikäs ulkoasu

Suosituin lisävalopakettimme suorituskykyisella W-Light Aurora valolla jossa pitkälle kantavan mutta sopivasti levitetty valokuvio. Tällä paketilla saat lisää valoa erittäin tyylikkäällä ulkoasulla! Lue lisää >>

Säästä
80 €

174,20
norm. 253,90
140,48 alv 0 %

Ilmainen toimitus

Ei varastossa. Saatavuusarvio: Ota yhteys myyjään

Vertaile

Täydellinen W-Light Aurora SLIM lisävalopaketti telineellä ja asennusjohtosarjalla. Telineessä on valmiina Aurora valoon soveltuva päätykiinnitys.

W-Lightin uusi siro lisävalopaneeli kenties markkinoiden parhaalla hinta/laatusuhteella. Tällä lisävalolla tuot valon sinne missä oli ennen pimeys. Osramin korkealaatuiset ledit yhdistettynä laadukkaaseen heijastusteknologiaan antavat pitkälle kantavan mutta sopivasti levitetyn valokuvion joka on suunniteltu erityisesti pohjoismaisiin olosuhteisiin. Näet pitkälle eteenpäin mutta myös penkat ovat hyvin valaistuja.

Alumiinirunkoisessa W-Light Aurora SLIM lisävalopeelissa on 12kpl 10w ledejä joilla saavutetaan huikea 12000 lumenin valoteho! Hyvä näkyvyys Suomen pimeissä syksyn ja talven illoissa tuo lisäturvallisuutta sinulle ja kyydissä oleville. Värilampötila on silmille erinomaisesti sopiva 5500 kelviniä.

560mm leveä paneeli on erityisen ohut ja istuu näin tyylikkäästi kaikkien autojen keulalle. Paneelin voi asentaa mukana tulevalla telineellä helposti rekisterikilven taakse ylä- tai alapuolelle riippuen auton muodoista. Kytkentä käy näppärästi paneelissa valmiina olevalla DT-2 -liittimellä ja siihen sopivalla johtosarjalla. Paketin mukana toimitamme myös jatkokaapelin johtojen pituuden varmistamiseksi.

Ominaisuudet:
Käyttöjännite: 11 - 32 V
Led: 12 × 10 W Osram
Valoteho: 12000 lumen
Referenssiluku: 50
Värilämpötila: 5500 K
Kantama mitattu: 455m / 1 LUX
Kantama mitattu: 909m / 0,25 LUX
Valokuvio: yhdistelmävalo pitkällä kantamalla
Linssi: Polykarbonaatti
Runko: Alumiini
Kiinnikkeet: Ruostumaton teräs
Suojaluokka: IP68
Leveys: 549 mm
Leveys: 596 mm jalkojen kanssa
Syvyys: 71mm
Korkeus: 61mm jalkojen kanssa
Liitäntä: DT-2
Kytkentäjohto 30cm
Tieliikennehyväksytty: No tottakai!

Paketissa mukana:

On se kirkas!

  Thorvalar 28.12.2021

UUTTA! Voit lisätä nyt myös kuvia kaikkien ihasteltavaksi (vapaaehtoinen)
Voit lisätä yhden tai useamman kuvan. Lähettämällä kuvan, annat meille oikeuden käyttää kuvaa markkinoinnissa ja sosiaalisessa mediassa.

Yhteystietojasi ei julkaista.


Muut asiakkaat ostivat myös