Sähköperämoottori 36, 12 V, Teno 🙂

  • Äärimmäisen helppokäyttöinen kokonaisuus
  • Työntövoima 36 lbs / 16,3 kg
  • Kaasukahvasta säädettävä pyörimisnopeus

Sähköperämoottori on kätevä voimanlähde pienempiin veneisiin, ja ne soveltuvat loistavasti esimerkiksi vetouisteluun. Kestävä kiinnitys sopii lähes kaikkiin veneisiin ja itse potkurin syvyys sekä pyörimiskulma on helposti säädettävissä. Lue lisää >>

Säästä
30 €

139
norm. 169
112,10 alv 0 %

Heti omassa varastossa! Kun tilaat nyt, lähetämme huomenna

Ilmainen toimitus

Tuotetta ostettavissa enintään X kpl

Lisää tuote vertailukoriin

Täydelliset yhdessä

Sähköperämoottori 36, 12 V, Teno
Sähköperämoottori 36, 12 V, Teno
139 112,10
+
Akkukotelo Smart Power, Teno
Akkukotelo Smart Power, Teno
59 47,58
  Lisää koriin (159,68 €)(198 €)

Teno 36 sähköperämoottori on kätevä voimanlähde pienempiin veneisiin, ja se soveltuu loistavasti esimerkiksi vetouisteluun. Moottorin työntövoima on 36 lbs eli 16,3 kg ja sen ottoteho on 348 W. Kytkemällä moottorin kiinteät kaapelit virtalähteeseen, on perämoottori potkurin kiinnityksen jälkeen heti käyttövalmis. Valmistaja suosittelee perämoottorin kanssa käytettäväksi vähintään 50 Ah syväpurkaus- tai veneakkuja.

Sähkökäyttöisessä Teno 36 on teleskooppinen kaasukahva, joten käyttö sujuu kätevästi eri tyyppisissä veneissä. Valittavanasi on 5 eri nopeutta eteenpäin ja 3 nopeuttaa peruuttamiseen. Moottorin päältä on nähtävissä myös moottoriin kytketyn akun varaustila 10 portaisella asteikolla. Moottorin kallistuskulma sekä korkeus säädetään selkeillä kiinnikkeillä, joissa on mahdollisuus lukita suuntaus esimerkiksi vetouistellessa.

Sähköllä toimiva perämoottori on äärimmäisen hiljainen ja se vaatii huomattavasti vähemmän huoltoa kuin perinteiset polttomoottorit. Sähkökäyttöiset Teno perämoottorit ovat myös ympäristöystävällisempiä kuin perinteiset polttomoottorit, sillä ne eivät tuota lainkaan päästöjä käytön aikana. Sähköperämoottorin käyttö on myös sallittua monella järvellä, minne polttomoottorikäyttöisellä menopelillä ei ole asiaa.

Tämän moottorin kanssa nopeus voi nousta aina 6.5 km/h saakka. Koska saavutettava nopeus nopeus riippuu monista seikoista, kuten kuormitus, vesiolosuhteet ja tuuli, on mahdotonta antaa tarkkaa nopeutta. Annettu nopeus onkin vertailuarvo 2,3 m pitkälle veneelle tyynellä kelillä ja 90 kg kuormalla.

Suosittelemme sähköperämoottorien kanssa käytettäville akuille aina asianmukaista ja turvallista akkukoteloa. Muista aina sähköjärjestelmiä kytkiessäsi käyttää asianmukaista sulaketta joko erikseen tai akkukoteloon integroituna.

Ominaisuudet:

  • Työntövoima: 36 lbs / 16,3 kg
  • Sähkön otto: 12 V, 29 A
  • Ottoteho: 348 W
  • Suurin nopeus: 6,5 km / h
  • Runkoputken pituus: 36" eli 76 cm
  • Suositeltu akku: 12 V syväpurkaus- tai veneakku 50 Ah tai suurempi
  • Paino: 8 kg

Tuotteella ei ole yhtään arvostelua

Ole ensimmäinen joka arvostelee tämän tuotteen!

UUTTA! Voit lisätä nyt myös kuvia kaikkien ihasteltavaksi (vapaaehtoinen)
Voit lisätä yhden tai useamman kuvan. Lähettämällä kuvan, annat meille oikeuden käyttää kuvaa markkinoinnissa ja sosiaalisessa mediassa.

Yhteystietojasi ei julkaista.

Tuotekoodi: NRS-36L

Takuu: 1 vuosi

Toimitus alkaen 0 €
Muut tuotteet samassa ryhmässä

EAN-koodi: 6438168004433

Muut asiakkaat ostivat myös