Asiakkaan kuva

Air Top ilmajousisarja (Ford), AL-KO

AL-KO Air Top lisäilmajouset

AL-KO Air Top ilmajouset alkuperäisalustoilla oleviin ajoneuvoihin, joissa on yksi tai kaksi jousilehteä. Ilmajouset parantavat ajoneuvon vakautta ja lisäävät merkittävästi ajomukavuutta.
Apujouset koostuvat kahdesta ilmapalkeesta, jotka on olemmat erikseen täytettäviä. Ilmapalkeisiin on kumpaankin mahdollista asettaa eri paine, mikä mahdollistaa esimerkiksi e… Lue lisää >>

Vertaile

Ei varastossa. Saatavuusarvio: 3-5 arkipäivää

Tuotekoodi: 05104

Toimitus alkaen 0 € -
Toimitustavat  

Katso myös muut tuotteet ryhmässä AL-KO AMC Caravan -tuotteet

AL-KO Air Top lisäilmajouset

AL-KO Air Top ilmajouset alkuperäisalustoilla oleviin ajoneuvoihin, joissa on yksi tai kaksi jousilehteä. Ilmajouset parantavat ajoneuvon vakautta ja lisäävät merkittävästi ajomukavuutta.
Apujouset koostuvat kahdesta ilmapalkeesta, jotka on olemmat erikseen täytettäviä. Ilmapalkeisiin on kumpaankin mahdollista asettaa eri paine, mikä mahdollistaa esimerkiksi epätasaisen painonjakauman tasaamisen. Air Top ilmatyynyjen avulla alustaa voidaan nostaa noin 50 mm normaaliasennosta, mutta normaaliasennon alapuolelle laskeminen ei ole mahdollista.Helposti ohjattavien ilmajousien täyttöventtiilit sijaitsevat painemittariyksikössä.
Helposti asennettavat Air Top ilmajouset eivät vaadi reikien poraamista alustaan, sillä palkeet asennetaan rungon ja jousipidikkeen väliin akselin kohdalle. Erityisillä kiinnitysmekanismeilla varustetut ilmajouset kiinnittyvät kiristämällä tukevasti paikoilleen. Palkeisiin kiinnitetyt ilmaletkut vedetään alustapalkkeja myöden sellaiseen kohtaan, johon painemittariyksikkö voidaan asentaa.
Jotta Air Top jousijärjestelmä on mahdollista asentaa, on autossa oltava ABS-jarrujärjestelmä, sillä taka-akselin kuormantunnistin on oltava toiminnassa.

Air Top lisäilmajouset sopivat automalleihin:

  • Ford Transit 350 (etuvetoiset, vain ABS-jarruilla)

  • Paino: 12,5 kg
  • Tunnistetiedot: AL-KO 1250952

Lämpö- ja valoviikko ALE - katso tuotteet!

Tuotteella ei ole yhtään arvostelua

Ole ensimmäinen joka arvostelee tämän tuotteen!

UUTTA! Voit lisätä nyt myös kuvia kaikkien ihasteltavaksi (vapaaehtoinen)
Voit lisätä yhden tai useamman kuvan. Lähettämällä kuvan, annat meille oikeuden käyttää kuvaa markkinoinnissa ja sosiaalisessa mediassa.

Yhteystietojasi ei julkaista.

  Suosittelemme myös