Akkukäyttöinen oksasaha 20 V, Jonköping ūüôā

Ale -29%
Asiakkaan kuva
Tällä tuotteella on kova kysyntä.
Tilaa heti omasi.
√ó
  • Eritt√§in tehokas leikkaus
  • Kevyt k√§sitell√§ ja k√§ytt√§√§
  • Ei bensan kanssa l√§tr√§√§mist√§

Katkaise oksat ja pikkupuut tehokkaasti ja nopeasti tehokkaalla Jonköping akkusahalla. Tähän laitteeseen sopii myös Makitan akut! Lue lisää >>

Säästä
40 ‚ā¨

99
norm. 139
79,84 alv 0 %

Heti omassa varastossa! Kun tilaat klo 13 mennessä, lähetämme tänään

Ilmainen toimitus

Vertaile

Jonköping yhden käden akkukäyttöinen 20 V oksasaha, jolla oksien katkaisu sujuu kirjaimellisesti liipaisinta painamalla. Moottorisahan tavoin terävällä ketjulla varustettu saha leikkaa nopeasti ja tehokkaasti. Pienen kokonsa ansiosta sitä on helppo käsitellä.

Ergonominen saha sopii yhteen käteen ja siinä on useita turvallisuutta parantavia ominaisuuksia. Sahan käynnistymiseen tarvitaan aina myös turvakytkimen painamista, käyttäjän sormet on suojattu erillisellä käsisuojalla ja ketjun päällä on kääntyvä teräsuoja. Muistathan myös käyttää esimerkiksi suojalaseja tai metsurin kypärää, ja lukea kaikki ohjekirjan turvallisuusmääräykset.

Sahan käyttöä varten tarvitset tavallista teräketjuöljyä jota lisätään laitteen kyljessä olevasta korkillisesta aukosta. Toisella puolella sahaa sijaitsee laipan pikakiinnitys, jonka avulla terä säädetään oikealle kireydelle. Laippaa työntävä jousimekanismi tekee säädöstä helppoa ja siihen ei tarvita aiempaa osaamista. Saha toimitetaan kunnollisessa siistin säilytyksen mahdollistavassa muovisalkussa ja mukana on myös erillinen teräsuoja.

Tähän oksasahaan sopii sekä Jonköping että Makita merkkiset perus 18v akut joten voit liittää sen helposti myös olemassaolevaan Makitan akkuekosysteemiin.

Muistathan käyttää aina työhön soveltuvia turvavälineitä. Suojaat kasvosi ja kuulosi esimerkiksi Metsurin suojakypärällä.

HUOM! Laite myydään runkomallina ilman akkuja ja laturia.

Tekniset tiedot:

  • Paino: 1,3 kg
  • Maksimiteho: 600 W
  • Sahattavan puun maksimi halkaisija 130 mm
  • Ter√§ketjun nopeus 8.8 m/s
  • Hiiliharjaton moottori
  • Muovinen s√§ilytyslaukku


Löydät sarjan muut tuotteet tästä:

  Curt-Johan P. 24.01.2023

Öljyvoideltu teräketju.
Suuren akkukapasiteetin (18V, 4Ah) ansiosta erittäin voimakas saha , joka saa valtavasti aikaiseksi yhdellä latauksella.

  Juhani A. 07.12.2022

Yllätti kyllä positiivisesti miten tehokas ja näppärä saha. Kätevää myös että samat akut pelaa myös isomman moottorisahan sekä aikaisemman makitan porakoneen kanssa. Erinomainen hintalaatu siis, suosittelen.

  Heimo A. 06.12.2022

On sitä mitä luvataan.

  Antti Rainari P. 16.01.2023

tukevan tuntuinen kätevä


UUTTA! Voit lisätä nyt myös kuvia kaikkien ihasteltavaksi (vapaaehtoinen)
Voit lisätä yhden tai useamman kuvan. Lähettämällä kuvan, annat meille oikeuden käyttää kuvaa markkinoinnissa ja sosiaalisessa mediassa.

Yhteystietojasi ei julkaista.


Tuotekoodi: RLC20HS

Takuu: 1 vuosi

Toimitus alkaen 0 €
Muut tuotteet samassa ryhmässä

EAN-koodi: 6438168111308

Muut asiakkaat ostivat myös

‚Äļ