Akkuruohonleikkuri EasyMover 18 + ruohotrimmeri EasyGrassCut, Bosch ūüôā

Boschin 18 V:n nurmikonhoitosarja sisältää kevyen akkuruohonleikkurin ja akkutrimmerin, joilla pidät pienet nurmikot vaivattomasti siistissä kunnossa. Mukana myös akku sekä laturi! Lue lisää >>

829

668,55 alv 0 %

Saatavuusarvio: 3-5 arkipäivää

Ilmainen toimitus

Tuotetta ostettavissa enintään X kpl

Lisää tuote vertailukoriin

Tämä näppärä 18 V:n nurmikonhoitosarja sisältää kevyen akkuruohonleikkurin ja akkutrimmerin, jotka on suunniteltu pienten nurmikoiden helppoon leikkaamiseen pienillä pihoilla. Bensiinin kanssa ei tarvitset touhuta koska sarja on rakennettu kätevien akkukäyttöisten laitteiden ympärille. Paketissa on tehokas 18 V:n akku, joka on varustettu edistyksellisellä akkuvirran hallintajärjestelmällä. Tämä takaa entistä pidemmän käyttöajan ja suorituskykyisen työskentelyn voimasta ja tehosta tinkimättä.

Ruohonleikkurissa on helppokäyttöinen leikkuukorkeuden säätöjärjestelmä, jonka 3 porrasta 20, 40 ja 60 mm mahdollistavat leikkaamiseen koko kasvukauden ajan. Ruohokampa takaa siistin, nopean ja helpon viimeistelyn aitojen ja reunojen kohdalla.

Trimmerin kahvan yläosassa olevan EdgeSimple-toimintopainikkeen avulla voit vaihtaa kätevästi nurmikon viimeistelystä reunojen leikkaukseen painamalla nappia ja kääntämällä työkalun pään reunaleikkuuasentoon. Työkalun puoliautomaattinen kela syöttää lankaa napin painalluksella.

Nämäkin Bosch työkalut kuuluvat POWER FOR ALL ALLIANCE -järjestelmään. Yhdellä akulla voi käyttää monia erimerkkisiä työkaluja.

Ruohonleikkurin ominaisuudet:

  • Leikkuuleveys: 32 cm
  • Leikkuukorkeus: 20 ‚Äď 60 mm
  • Keruus√§ili√∂n tilavuus: 31 l
  • Paino: 8,1 kg


Toimituksen sisältö:

  • Akku PBA 18V 4.0 Ah
  • Ruohonleikkuri EasyMower 18V-32-200
  • Ruohotrimmeri EasyGrasscut 18V-26
  • Latauslaite AL 1830 CV

Tuotteella ei ole yhtään arvostelua

Ole ensimmäinen joka arvostelee tämän tuotteen!

UUTTA! Voit lisätä nyt myös kuvia kaikkien ihasteltavaksi (vapaaehtoinen)
Voit lisätä yhden tai useamman kuvan. Lähettämällä kuvan, annat meille oikeuden käyttää kuvaa markkinoinnissa ja sosiaalisessa mediassa.

Yhteystietojasi ei julkaista.

Tuotekoodi: 06008B9D02

Takuu: 1 vuosi

Toimitus alkaen 0 €
Muut tuotteet samassa ryhmässä

EAN-koodi: 4059952634401