Autotalli Sunor, 15 m² 🙂

680
norm. 699
548,39 alv 0 %

Valitettavasti tuote on poistunut myynnistä

Autotalli / puutarhavaja / varasto

Peltirakenteinen autotalli, joka sopii myös pihavarastoksi tai vaikkapa huolto- tai korjaustilaksi. Autotallissa on isot pariovet päässä sekä lukittava sivuovi. Kuumasinkitty pelti kestää hyvin sääolosuhteita ja tuo tallille pitkän käyttöiän. Seinät ja katto on 0,25 mm paksua, profiloitua teräspeltiä.

  • Koko (P x L): 482 x 289 cm
  • Harjan korkeus: 232 cm
  • Pariovet: 212 x 186 cm
  • Sivuovi: 78 x 186 cm
  • Lattia-ala: noin 13,9 m²
  • Väri: harmaa
  • Paino: 220 kg


  Henri K. 20.12.2016

Minun piti itse tukea seiniä ylimääräisillä pulteilla, koska muuten autotalli ei olisi pysynyt kasassa. Tarvikkeita puuttui huomattava määrä. Lisää sain kyllä niitä jälkikäteen. Autotalli itsessään aika hutera, varsinkin tuulisella ilmalla. "Tee se itse-mies" saa sen kasaan, mutta kokematon korjauspuuhissa on lievissä vaikeuksissa.

  Timo 28.05.2018

Paljon näpelöitävää osat sopi kohtuullisen hyvin reijätkin .Ruuvit oli kiinalaisia ja huonoja ei sopivaa kärkeä .Kasasin kateruuveilla tuli tukeva ja hyvä .Ovien sarannantausta vaatii vahvistuksen .Jos ei oo ennen kasaillut mitään kannattaa miettiä ostaako Kahteen mieheen ja päivään tekemiseen aikas piukka homma ei ensimmäistä mutta seuraavat kyllä .Ohjeet kohtuullisen hyvät .Hinta laatusuhde ihan kohdallaan !!!!!

  Sirpa 07.05.2018

Ihan surkea. Kokoaminen oli vaikeaa ja kesti kahdelta mieheltä useamman päivän. Kaikkia osia ei löytynyt tai ne eivät sopineet. Hutera ja heiluva, piti tukea laudoilla että oven sai kiinni. Talvella katto romahti ensilumen painosta, jolloin myös seinät vääntyivät. En suosittele.

  Ari R. 23.05.2017

Todella surkea,ruuvien reiät ei kohdalla vaikka alusta kova/suora ja lisäksi ruuvit loppuivat kesken.

  Tord C. 23.07.2017

UUTTA! Voit lisätä nyt myös kuvia kaikkien ihasteltavaksi (vapaaehtoinen)
Voit lisätä yhden tai useamman kuvan. Lähettämällä kuvan, annat meille oikeuden käyttää kuvaa markkinoinnissa ja sosiaalisessa mediassa.

Yhteystietojasi ei julkaista.