Lämmitysjärjestelmät

Valikoimaamme kuuluu pääosin DEFA:n ja Calixin lämmitysjärjestelmiä.

Calix on maailmanlaajuinen lämmitysjärjestelmien valmistaja ja toimittaja niin polttomoottori-, hybridi- kuin sähköajoneuvoihinkin. 1950-luvulta lähtien alallaan toiminut Calix on alusta saakka toiminut läheisessä yhteistyössä ajoneuvovalmistajien kanssa. Tuotteet ovat sertifioituja ja täyttävät vaativimpienkin laatujärjestelmien kriteerit.

DEFA puolestaan on perinteikäs norjalainen, vuonna 1946 perustettu yritys. DEFA on perustamisvuodestaan asti panostanut innovatiivisiin ratkaisuihin ja tuotteisiin sekä korkeaan laatuun. DEFA tuottaa esimerkiksi lämmitys- ja akkulaturijärjestelmiä henkilö- ja kuorma-autoihin sekä rakennus- ja työma...Näytä kaikkiakoneisiin. 

Molempien valmistajien tuotteet täyttävät korkeimmatkin vaatimukset, ne ovat korkealaatuisia, ympäristöystävällisiä sekä luotettavia. 

Erityisesti oikeanlaisen moottorinlämmittimen löytäminen on joskus vaikeaa, sillä laitevalmistajilta löytyy lukuisia erilaisia vaihtoehtoja auton merkistä, mallista tai valmistusvuodesta riippuen. Varmista laitevalmistajien omilta sivuilta, millainen lämmitysjärjestelmä sopii juuri sinun autoosi.

Alta löydät linkit DEFA:n ja Calixin omille sivuille.
Aloita etsimällä tarpeisiisi sopiva lämmitysjärjestelmä autoosi ja käytä valmistajien tuotenumeroita oikeiden osien löytämiseen kaupastamme.
Jos et löydä tarvitsemiasi osia tai mietit osien sopivuutta autoosi, voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme laittamalla sähköpostia, soittamalla tai arkipäivisin vaikkapa chat-palvelun kautta.
Tästä linkistä pääset Calixin tuotehakuun
Tästä linkistä pääset DEFA:n tuotehakuun