Bensin Booster moottorin lisäaine, 500 ml, X-1R 🙂

  • Sopii lähes kaikkiin bensiinimoottoreihin
  • Lukuisia moottoria ja käyntiä parantavia ominaisuuksia
  • Äärimmäisen helppokäyttöinen

Bensin Booster lisäainetta voidaan käyttää kaikissa bensiinimoottoreissa voitelemaan ja puhdistamaan koko polttoainejärjestelmä sekä edistämään palamista. Lue lisää >>

21,90

17,66 alv 0 %

Heti omassa varastossa! Kun tilaat nyt, lähetämme huomenna

Tuotetta ostettavissa enintään X kpl

Lisää tuote vertailukoriin

Yli 95 € tilauksiin ilmainen toimitus!

Toimitus alkaen 4,90 €

Bensin+ Booster on yksi suosituimpia X-1R lisäaineita. Sitä voidaan käyttää kaikissa bensiinimoottoreissa voitelemaan ja puhdistamaan koko polttoainejärjestelmä sekä edistämään palamista. Laadukkaan lisäaineen käytön etuja ovat mm. vähentyneet huolto- ja polttoainekulut sekä puhtaampi palaminen eli puhtaammat pakokaasupäästöt. Bensin+ booster ei sisällä rikkiä tai lyijyä, sytytystulpat kestävät pidempään ja se pitää myös mikrobikasvuston loitolla kohteista, jonne ne eivät kuulu.

X-1R bensiinimoottorin lisäainetta voidaan käyttää kaikissa bensamoottoreissa, mukaan lukien hiukkassuodattimella varustetut koneet. Yleisimpiä käyttökohteita ovat autot, veneet, mopot, moottoripyörät ja kaikenlaiset pienkoneiden 2-tahtimoottorit.

Kuinka tuote toimii?

Palamisen tasoittaja (combustion modifier) polttaa polttoaineen täydellisemmin antaen enemmän hevosvoimia. Lisäaine toimii pehmusteena vaimentaen venttiilien iskut ja voitelee- ja puhdistaa koko polttoainejärjestelmän. Puhdistaa suuttimet, ruiskutusjärjestelmät, elementit, tankit ja putkistot. Poistaa noen kerroksittain moottorista. Poistaa veden polttoainejärjestelmästä. Palaa turvallisesti polttoaineen kanssa.

Käyttöohje:

Ensimmäisellä käyttökerralla, tai kun edellisestä käytöstä on yli kuukausi aikaa, laitetaan ainetta polttoainetankkiin 0,3 % polttoaineen määrästä (esim. 80-litraiseen tankkiin 2,4 dl). Jos käyttö on säännöllistä, laitetaan ainetta 0,1 % polttoaineen määrästä (esim. 80-litraiseen tankkiin 0,8 dl).

X-1R tuotteet on testattu aina monipuolisesti erilaisissa olosuhteissa. Liity tyytyväisten käyttäjien joukkoon!

  Ari R. 12.03.2024

Vanha ooppeli raasu 1999, 447000km 1.6 ecotec, päästöt aivanpielessä, käytetty tätä ja tuota öljynlisäainetta n.500km. nenä ja pakokaasutesteri ''sanovat'' että päästöt ovat kyllä parantuneet, ehkä vielä yksi lisävuosi ajoa. Kyllä noita aineita voisi suositella.

  Vesa H. 22.01.2024

  Mikko K. 09.02.2024

  Ari M. 18.12.2023

  Jouko I. 04.02.2024

UUTTA! Voit lisätä nyt myös kuvia kaikkien ihasteltavaksi (vapaaehtoinen)
Voit lisätä yhden tai useamman kuvan. Lähettämällä kuvan, annat meille oikeuden käyttää kuvaa markkinoinnissa ja sosiaalisessa mediassa.

Yhteystietojasi ei julkaista.


Tuotekoodi: 303

Takuu: 1 vuosi

Pakkauskoko: 0,5 L

Vertailuhinta: 43,80 € / L

Muut tuotteet samassa ryhmässä

EAN-koodi: 6430014802521

Muut asiakkaat ostivat myös