Diesel Booster moottorin lisäaine, 500 ml, X-1R 🙂

Asiakkaan kuva
  • Sopii kaikkiin dieselmoottoreihin
  • Lukuisia moottoria ja käyntiä parantavia ominaisuuksia
  • Äärimmäisen helppokäyttöinen

Diesel Booster lisäainetta voidaan käyttää kaikissa dieselmoottoreissa voitelemaan ja puhdistamaan koko polttoainejärjestelmä sekä edistämään palamista. Lue lisää >>

22,90

18,47 alv 0 %

Heti omassa varastossa! Kun tilaat nyt, lähetämme maanantaina

Tuotetta ostettavissa enintään X kpl

Lisää tuote vertailukoriin

Yli 95 € tilauksiin ilmainen toimitus!

Toimitus alkaen 4,90 €

Diesel+ Booster on yksi suosituimpia X-1R lisäaineita. Sitä voidaan käyttää kaikissa dieselmoottoreissa voitelemaan ja puhdistamaan koko polttoainejärjestelmä sekä edistämään palamista. Laadukkaan lisäaineen käytön etuja ovat mm. vähentyneet huolto- ja polttoainekulut sekä puhtaampi palaminen eli puhtaammat pakokaasupäästöt. Diesel+ booster ei sisällä rikkiä tai lyijyä ja se pitää myös mikrobikasvuston loitolla kohteista, jonne ne eivät kuulu.

X-1R dieselmoottorin lisäainetta voidaan käyttää kaikissa dieselmoottoreissa, mukaan lukien yhteispaineruiskutuksella (common rail) ja hiukkassuodattimella varustetut koneet. Yleisimpiä käyttökohteita ovat autot, veneet, maatalouskoneet, maanrakennuskoneet ja metsäkoneet.

Kuinka tuote toimii?

Palamisen tasoittaja (combustion modifier) polttaa polttoaineen täydellisemmin vähentäen polttoaineen kulutusta ja antaen enemmän hevosvoimia. Toimii pehmusteena vaimentaen venttiilien iskut ja voitelee ja puhdistaa koko poltto ainejärjestelmän. Hajottaa polttoainemolekyylin pienemmäksi, jolloin diesel syttyy nopeammin paineen ja lämpötilan vaikutuksesta. Puhdistaa suuttimet, ruiskutusjärjestelmät, elementit, tankit ja putkistot. Poistaa noen kerroksittain moottorista. Poistaa veden polttoainejärjestelmästä. Palaa turvallisesti polttoaineen kanssa.

Käyttöohje:

Ensimmäisellä käyttökerralla, tai kun edellisestä käytöstä on yli kuukausi aikaa, laitetaan ainetta polttoainetankkiin 0,3% polttoaineen määrästä (esim. 80-litraiseen tankkiin 2,4 dl). Jos käyttö on säännöllistä, laitetaan ainetta 0,1 % polttoaineen määrästä (esim. 80-litraiseen tankkiin 0,8 dl).

X-1R tuotteet on testattu aina monipuolisesti erilaisissa olosuhteissa. Liity tyytyväisten käyttäjien joukkoon!

  Matti R. 09.04.2024

Ei vielä kokemusta mut olen luottavainen testatusta aineesta!

  Seppo O. 12.03.2024

Hyvästä tuotteesta oli niin hyvä tarjous että oli pakko heti tilata.

  Tomi W. 10.01.2024

Hajusta päätellen tuote on sitä mitä pitääkin.

  Jorma K. 25.06.2024

  Ismo R. 13.05.2024

UUTTA! Voit lisätä nyt myös kuvia kaikkien ihasteltavaksi (vapaaehtoinen)
Voit lisätä yhden tai useamman kuvan. Lähettämällä kuvan, annat meille oikeuden käyttää kuvaa markkinoinnissa ja sosiaalisessa mediassa.

Yhteystietojasi ei julkaista.


Tuotekoodi: 300

Takuu: 1 vuosi

Pakkauskoko: 0,5 L

Vertailuhinta: 45,80 € / L

Muut tuotteet samassa ryhmässä

EAN-koodi: 4740244006364

Muut asiakkaat ostivat myös