Kauko-ohjattava New-Holland traktori auralla (1:16), Maisto Tech ūüôā

Hieno traktori parhaisiin leikkeihin

Asiakkaan kuva
  • Lumiaura irroitettavissa
  • Hienot yksityiskohdat
  • Py√∂ritett√§v√§ ohjaus

Maiston suositun New Holland traktorin lumiaurallinen versio. Ainoa oikea vaihtoehto Suomen lumisiin talviin! Lue lisää >>

69,90

56,37 alv 0 %

Heti omassa varastossa! Kun tilaat nyt, lähetämme maanantaina

Tuotetta ostettavissa enintään X kpl

Vertaile

Yli 95 € tilauksiin ilmainen toimitus!

Toimitus alkaen 4,90 €

Maisto Techin valmistama kauko-ohjattava New Holland traktori auran kera. Nyt uudella pyöritettävällä säätimellä olevalla kauko-ohjaimella!

Ehkä hienointa tässä lelussa on sen toimivat ajovalot ja yksityiskohtaiset sisätilat. Traktori kiihtyy päätähuimaavaan 2,5 km/h huippunopeuteen. Traktoria saa ohjattua täydellisesti joka suuntaan paketin mukana tulevalla ohjaimella. Tämä traktori tuo hymyn jokaisen pikkufarmarin huulille.

Toimiakseen traktori vaatii 4x AA-paristot. Ohjain haluaisi 2x AAA-paristot sisäänsä. Paristot eivät valitettavasti sisälly toimitukseen, mutta saat nekin tilattua meiltä.

  • Ik√§suositus: +8
  • Paino: 1,8 kg

  Hannu A. 26.09.2023

Vaikuttaa laadukkaalta. Käyttökokemusta ei vielä ole, kun odottaa saajan syntymäpäivää.

  Helen H. 11.12.2022

Tätä ei olla vielä testattu ku joululahjaks tulee mutta edellinen vastaava oli mahtava.. kesti kovaakin ajoa useamman vuoden.. tällähetkellä nippusiteillä kasassa ja leikeissä edelleen..

  Tomi N. 09.12.2022

Kokeilemaan en ole päässyt kun meni lahjapakettiin, mutta traktorin koko yllätti jo positiivisesti :)

  Maarit M. 03.12.2022

Valtra merkkinen olis kuulema ollut poikaa.. tuote menee joululahjaksi , joten en osaa vielä sanoa

  Akin Marjamaa 28.10.2022

Laadukkaan oloinen tuote jossa hinta/laatu kohtaa erittäin hyvin. Traktorissa riittävästi voimaa ja painoa, jaksaa aurata legoja ja vetää kärryä. Huippunopeus on sisätiloihin sopiva ja ohjain helppo ja selkeä 3-vuotiaalle. Traktorissa on hyvät valot ja sopiva äänenvoimakkuus. Tasauspyörästöstä plussaa, kääntyy hyvin, mutta toisaalta jää helposti sutimaan epätasaisella alustalla.

Iso plussa siitä että traktoriin pystyy liittämään muiden leluautojen kärryjä. Traktori sopinee myös niille ketä haluaa harjoitella peruutusta kärryn kanssa, jos osaat tällä peruuttaa kärryä, osaat sen myös oikealla yhdistelmällä. Suosittelen!

  Anne √Ė. 15.11.2023

  Sari P. 05.12.2022

  Jari-Matti P. 25.12.2023

  Tove S. 18.12.2023

UUTTA! Voit lisätä nyt myös kuvia kaikkien ihasteltavaksi (vapaaehtoinen)
Voit lisätä yhden tai useamman kuvan. Lähettämällä kuvan, annat meille oikeuden käyttää kuvaa markkinoinnissa ja sosiaalisessa mediassa.

Yhteystietojasi ei julkaista.


Muut asiakkaat ostivat myös

‚Äļ