Lasten lelut ja tarvikkeet 🙂

Suosituimmat tuotteet juuri nyt

Uusimmat tuotteet

Suosituimpia tuotteita tästä tuoteryhmästä

Etsitkö laadukkaita ja hauskoja leluja lapsille? Olet tullut oikeaan paikkaan! Meiltä löydät monipuolisen valikoiman lasten leluja ja tarvikkeita edulliseen hintaan. Tutustu valikoimaamme ja tilaa nyt! Meillä on leluja jokaiseen makuun ja ikään. Valikoimastamme löydät muun muassa:  • Akkukäyttöiset autot ja traktorit, kuin myös muut lapsille sopivat ajoneuvot ja autolelut. Näillä lapset voivat kokea vauhdin hurmaa turvallisesti ja hauskasti.

  • Hämähäkkikeinu, jonka voi kiinnittää myös vaikkapa sisätiloihin. Tämä keinu on mitä mainioin tapa kehittää lapsen motoriikkaa ja tasapainoa.

  • Huippusuosittu akkukäyttöinen mönkijä, joka soveltuu vähintään kolmevuotiaalle ajelijalle ja on mitä mainioin lahjaidea. Tämä mönkijä on varustettu turvallisilla renkailla, jarruilla ja valoilla.

  • Ulkoleluja kaikkiin vuodenaikoihin kuten lumiaurat ajettaviin leluihin, hiekkalelut, keinut, SUP-laudat, trampoliinit ja pallopelit. Näillä lapset saavat nauttia raikkaasta ulkoilmasta ja liikunnasta ympäri vuoden.

  • Hevoslelut ja eläinlelut ovat ihania leluja kaikille eläinten ystäville. Valikoimastamme löydät laajan valikoiman hevosleluja ja eläinleluja eri kokoisina ja tyylisinä.

  • Kauko-ohjattavat lelut ovat teknisiä ja taitoa vaativia leluja, jotka sopivat niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin ohjaajille. Valikoimastamme löydät kauko-ohjattavia leluja eri muodoissa ja toiminnoissa, kuten autoja, veneitä, helikoptereita ja droneja.

  • Leikkityökalut ovat hauskoja ja opettavaisia leluja, jotka kehittävät luovuutta ja hahmotuskykyä. Valikoimastamme löydät erilaisia leikkityökaluja kuten porakoneita, vasaroita, sahoja ja mittanauhoja.

  •  Persoonalliset ja näppärät avaimenperät sekä tyylikkäät kyltit ja mainostaulut. Näillä voit koristella lastenhuonetta tai antaa lahjaksi ystävälle.


Tilaa lasten lelut netistä helposti ja nopeasti! Tilaaminen meiltä on helppoa ja nopeaa. Voit maksaa tilauksesi turvallisesti verkkopankissa tai luottokortilla. Toimitamme tilauksesi nopeasti postitse tai Matkahuollon kautta. Jos tilaat yli 100 euron arvosta tuotteita, saat ilmaisen toimituksen! Jos et ole tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin, voit palauttaa ne 14 päivän kuluessa.