Koottava Panssarivaunu T34-85, 668 osaa, Cobi 🙂

Rakenna oma neuvostoliittolainen panssarivaunu!

Rakenna oma neuvostoliittolainen panssarivaunu Cobi Historical Collection T-34-85 -rakennussarjalla! Tämä uskollinen pienoismalli on yksi tehokkaimmista ja vaikutusvaltaisimmista panssarivaunuista toisessa maailmansodassa. Tilaa nyt! Lue lisää >>

Säästä
5 €

64,90
norm. 69,90
52,34 alv 0 %

Heti omassa varastossa! Kun tilaat nyt, lähetämme huomenna

Tuotetta ostettavissa enintään X kpl

Lisää tuote vertailukoriin

Yli 95 € tilauksiin ilmainen toimitus!

Toimitus alkaen 4,90 €

Cobi Historical Collection T-34-85

Haluatko kokea toisen maailmansodan historian omakohtaisesti? Nyt voit rakentaa oman neuvostoliittolaisen panssarivaunun Cobi Historical Collection T-34-85 -rakennussarjalla! Tämä uskollinen pienoismalli on yksi tehokkaimmista ja vaikutusvaltaisimmista panssarivaunuista, jotka osallistuivat taisteluihin Saksaa, Japania ja muita vihollisia vastaan. Monet historioitsijat uskovat, että T-34-85 vaikutti liittolaisten voittoon.

Cobi Historical Collection T-34-85 -rakennussarja sisältää 668 osaa, joista voit koota 230 mm pitkän panssarivaunun. Sen telaketjut ja torni liikkuvat ja luukut aukeavat. Sarjaan kuuluu myös yksi neuvostoliittolainen sotilasfiguuri aseineen ja varusteineen. Voit leikkiä tai näytellä historiallisia taistelukohtauksia tai luoda omia seikkailujasi!

Cobi-rakennuspalikat ovat laadukkaita ja kestäviä. Ne sopivat täydellisesti yhteen muiden tunnettujen rakennuspalikkabrändien kanssa. Cobi-rakennussarjojen avulla voit oppia historiaa hauskalla ja luovalla tavalla. Ikäsuositus on 7+ vuotta.

  • 668 osaa
  • 28 x 13 cm
  • Suositellaan yli 7 vuotiaille

Tuotteella ei ole yhtään arvostelua

Ole ensimmäinen joka arvostelee tämän tuotteen!

UUTTA! Voit lisätä nyt myös kuvia kaikkien ihasteltavaksi (vapaaehtoinen)
Voit lisätä yhden tai useamman kuvan. Lähettämällä kuvan, annat meille oikeuden käyttää kuvaa markkinoinnissa ja sosiaalisessa mediassa.

Yhteystietojasi ei julkaista.