Koottava Kuorma-auto, Tuff Tools 🙂

kaksi lelua yhdessä!

Asiakkaan kuva

Haluatko rakentaa ja leikkiä kuorma-autolla? Tuff Tools Haulin’ Truck -kuorma-auto ja työkalulaatikko on juuri sinulle sopiva lelu! Tämä upea setti sisältää innovatiivisen kuorma-auton, jossa on irrotettava työkalulaatikko ja paljon työvälineitä, osia ja tarvikkeita. Lue lisää >>

19,90

16,05 alv 0 %

Heti omassa varastossa! Kun tilaat nyt, lähetämme huomenna

Tuotetta ostettavissa enintään X kpl

Lisää tuote vertailukoriin

Yli 95 € tilauksiin ilmainen toimitus!

Toimitus alkaen 4,90 €

Kuorma-auto ja työkalulaatikko samassa paketissa!

Voit koota kuorma-auton helposti ja nopeasti seuraamalla yksinkertaisia ohjeita. Irrota työkalulaatikko työntämällä rekisterikilpeä. Irrota pyörät ruuvimeisselillä ja pakoputket nelisuuntaisella kiintoavaimella. Ruuvaa ruuvit perävaunun runkoon. Nyt kuorma-auto on valmis!

Voit myös käyttää työvälineitä muihin rakennusprojekteihisi tai leikkiä niillä erikseen. Työkalulaatikossa on kätevä kantokahva, joten voit ottaa sen mukaasi minne vain.

Tuff Tools Haulin Truck -kuorma-auto ja työkalulaatikko on hauska ja opettavainen lelu, joka kehittää lapsen motorisia taitoja, luovuutta ja mielikuvitusta.

Tuff Tools Haulin Truck -kuorma-auto ja työkalulaatikko sopii kaikille yli 3-vuotiaille rakentajille!

  Sirkka M. 26.12.2023

Lahjan saaja oli otettu ruuvimeisselistä ja siitä että osas ihan ite ruuvata puuttuvat Renkaat kohdilleen. Lahjansaajan äiti sensijaan ei ollut ihastunut äänestä, joka lähti renkaista laminaattilattialla rällätessä...


UUTTA! Voit lisätä nyt myös kuvia kaikkien ihasteltavaksi (vapaaehtoinen)
Voit lisätä yhden tai useamman kuvan. Lähettämällä kuvan, annat meille oikeuden käyttää kuvaa markkinoinnissa ja sosiaalisessa mediassa.

Yhteystietojasi ei julkaista.